Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 12441 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   02 Nisan 2018 - 21:05

SPORCULARIMIZI BAŞKAN KIRHASANOĞLU ALTINLA ÖDÜLLENDİRDİ

Büyüt
Küçült
SPORCULARIMIZI BAŞKAN KIRHASANOĞLU ALTINLA

TÜRKİYE BİRİNCİSİ VE İKİNCİSİ OLAN SPORCULARIMIZI BAŞKAN KIRHASANOĞLU ALTINLA ÖDÜLLENDİRDİ

Gaziantep'te 29 Mart 1 Nisan tarihleri arasında düzenlenen Minikler ve Yıldızlar Türkiye Karate Şampiyonasında bir tane Türkiye birincisi ve Türkiye ikincisi çıkaran Halk Eğitim Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü Sporcuları konvoylarla ilçede şehir turu gerçekleştirdiler.
Belediye Bahçesinde Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,AK Parti İlçe Başkanı Bayram Durdu, Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Habil Kır, Belediye Meclis Üyeleri Ağabey Turan, Abdullah Çakıroğlu, İlyas Kandemir ile belediyemiz personelleri tarafından çiçeklerle karşılanan sporcularımızı daha sonra Başkan Kırhasanoğlu makamında ağırladı.
Kırhasanoğlu,Makamda Türkiye Şampiyonu Mehmet Akif Çıtlak,ile Türkiye ikincisi Gürkan Kağan Kılıç’ı altınla ödüllendirdi.
Sporcularımızla bir kez daha gurur duyduklarını ifade eden Kırhasanoğlu,Yağlıdere Kaymakamlığımız ve Yağlıdere Belediyesi olarak her zaman üzerimize düşeni yerine getirdik.’’dedi.
Bundan sonrada ilçeye yapılacak her türlü çalışmalarda sporcularımızın yanında olmayı sürdüreceklerini ifade eden Kırhasanoğlu şöyle devam etti:
‘’Bu gibi başarıların ilçemizde olması tanıtım açısından gurur verici bir durumdur. Bununla alakalı bizleri onurlandırdıkları için başta ailelerimize,sporcularımıza,antrenörümüze emeği gecen herkese teşekkür ediyorum. İnşallah ileride daha iyisi olacak. Bu sporcularımız Balkan şampiyonasında da şampiyon olacaklarına inanıyorum. Çocuklarımız artık il dışına çıkıp ülkeyi temsil etme başarısı gösterecekler. Bu şekilde devam edeceğiz. Hep beraber bu işin peşinden koşmaya devam edeceğiz.’’dedi.
Halk Eğitim Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı İlhan Bahçekapılı ise, kısa bir süre önce kurulan kulübün üçüncü yılında Türkiye şampiyonu çıkardığı için onurlu ve gururlu olduğunu belirtti.
Hedeflerinin Nisan ayında Sırbistan’da düzenlenecek Balkan Şampiyonasında derece yapmak olduğunu söyleyen Bahçekapılı, Şampiyonada destelerinden dolayı Yağlıdere Kaymakamı Hasan Uğuz’a,Manisa Turgutlu Kaymakamı Hemşehrimiz Uğur Turan'a, Belediye Başkanımız Abdurrahman Kırhasanoğluna,İstanbul Yağlıdereliler Derneğine, İş adamı Akın Bebek ile ilçe esnaflarına yurt dışındaki iş adamlarımıza emeği gecen herkese çok teşekkür ediyorum.’’diye konuştu.
Ziyarette, Karate Milli Takım Antrenörlerinden Dursun Aksu ile Mehmet Yıldızlar ile sporcu aileleri hazır bulundu.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir