Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 10012 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   02 Ekim 2017 - 10:41

''Giresun İçin Bir Fikrim Var'' İlgi Görüyor.

Büyüt
Küçült
Giresun İçin Bir Fikrim Var İlgi

Giresun Kent Konseyi’nin resmî web sitesinde uygulamaya koyduğu ‘’Giresun İçin Bir Fikrim Var’’ köşesi yoğun ilgi görüyor.

www.giresunkentkonseyi.org adresinden giriş yapılan sitede ziyaretçilere ‘’Giresun İçin Bir Fikrim Var. Bu kent sizden çok şey bekliyor ve hepinize ihtiyacı var. Bende bu şehre bir şeyler katabilirim diyorsan fikrini bizimle paylaş…’’ önerisi sunuluyor.

Yüzlerce Giresunlu bu anlamlı köşe için görüş bildirirken birbirinden çarpıcı fikirler yürütülüyor.

Site Yönetimi fikirleri değerlendirip birçoğuna geri dönüş yaparak görüş alışverişinde bulunuyor, ayrıca gösterilen ilgi için teşekkür ediyor.

Giresun Kent Konseyi Başkanı N. Uğur Karaibrahimoğlu yaptığı açıklamada Kent Konseyinin ana görevlerinden birisinin şehir için ortak akıl olduğuna dikkat çekerek ‘’ Kent Konseyleri fikir üretip ilgili kurumlarla ve kamuoyuyla paylaşma amaçlı kurulmuştur. Bizde bu konuda önemli çalışmalar yaptık ve şehrimiz için hayata geçirilen bazı projelerin fikir babası olduk. Bizde Giresun Kent Konseyi olarak Giresun’umuz için halkımızla birliktelik sağlamayı çok önemsiyoruz. Bu bağlamda web sitemiz üzerinden hayata geçirdiğimiz ‘Giresun için Bir Fikrim Var’ projemiz beklenenden daha fazla ilgi gördü.  Tüm halkımızı bu projemize destek verip, görüşlerini bizimle paylaşmasını bekliyoruz.’’ dedi.

Karaibrahimoğlu: ‘’Belli bir süre sonra gelen fikirler bir kitapçıkta özetlenip yürütme kurulunca değerlendirilecek. Daha sonra Sayın Milletvekillerimize, Valilik Makamına, Belediye Başkanlığı’na ve ilgili makamlara ulaştırılacak.’’ şeklinde konuştu.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir