Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 16363 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   21 Kasım 2016 - 13:46

Yakar; Adliye Sarayımız ilçemize hayırlı olsun

Büyüt
Küçült
Yakar Adliye Sarayımız ilçemize hayırlı

 Bulancak İlçesine Doğalgaz müjdesinin ardından  bir müjde daha geldi. Adliye Sarayı için Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar’dan müjdeli haber geldi. Yakar’ın 12 Ekim 2016’da ve daha önceki ziyaretlerde yapmış olduğu Ankara ziyaretinde  yaptığı görüşmelerin ardından sonuç alındı.

Yerel bir gazete de  Cuma günü çıkan sayısında 2016/497919 ihale kayıt nolu ihale ilanıyla ilana çıkan Bulancak Adalet sarayı yapım işi Bulancak’ta memnuniyetle karşılandı.  Uzun yıllardır kanayan bir yara olan Adliye Sarayı sorunu da böylece sorun olmaktan çıkıyor.

400 günde teslim dilecek

Adliye Sarayı Yapım işi Cevizlidere Mh. Gökkuşağı Cd. 1246/1 Sk No5 Balgat Çankaya ANKARA’da ihale edilecek. 20.12.2016’da saat  15:00’de yapılacak ihalenin ardından  ihaleyi alan firmaya yer teslimi yapılacak. Adliye Sarayı 400 gün içinde teslim edilecek.

Yakar “Adliye Sarayı girişimlerimiz başarıyla sonuçlandı”

Konu hakkında konuşan Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, “Ankara’da yapmış olduğumuz temaslar sonucunda Adliye Sarayı Allaha hamd olsun ihale aşamasına geldi. 12. ayda ihalesi yapılacak Adliye Sarayı yapım işinin bir sene sürecinde teslim edilmesi bekleniyor. İlçemize bir hizmet daha kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 2. Organize Sanayi Bölgesine doğal gaz müjdesinin ardından bu müjdeyi de halkımıza vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu hizmetin gelmesinde büyük katkısı olan, bize her konuda yol açan ve hizmet noktasında her zaman yanımızda olan  Başbakan Yardımcımız Sayın Nurettin Canikli’ye teşekkür ediyorum. İlçemize ve yargı camiamıza hayırlı olsun.  ” dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir