Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7130 kez okundu. | Kategori : K.SANAT
Haberin Tarihi :   27 Aralık 2013 - 17:34

Amasya Sevdası 5.Tanıtım Günleri başladı

Büyüt
Küçült
Amasya Sevdası 5.Tanıtım Günleri
5 Yıldızlı Amasya Elması Tanıtımları ile Ünlü Amasyalı Şair, Şiir Yorumcusu, Şiir Etkinlikleri Sunucusu Amasyaşat Başkanı Müzeyyen Keskin tarafından;

AMASYA SEVDASI 5. Tanıtım GÜNLERİ Amasya'da Başladı..

5 Yıldızlı Amasya Elması Tanıtımları ile Ünlü Amasyalı Şair, Şiir Yorumcusu, Şiir Etkinlikleri Sunucusu Amasyaşat Başkanı Müzeyyen Keskin tarafından; '' Okuma Seferberliği '' kapsamında '' Türkiye Okuyor '' kampanyasına katkıdan bulunmak için Amasya ve İlçeleri ile Ankara Çankaya'da proje çalışması olarak hazırlanan tanıtım Turizm Kültür Sanat Eseri AMASYA SEVDASI 5. Tanıtım Günleri 27 - 29 Aralık 2013 tarihleri arasın...da Amasya İl Merkezinde gerçekleştirilecek..



Şiir Yorumcusu ve Fotoğraf Sanatçısı Canan Cananca ile birlikte Amasya'da bulunan Amasyaşat Başkanı Müzeyyen Keskin; Valilik ve Belediye yetkilileriyle, Medya Mensuplarıyla, Okul yöneticileriyle, şiir yorumcusu öğrencilerle, özel yetenekli gençlerle, yöre sanatçılarıyla, sanatseverlerle buluşup PROJE bilgilendirmesi ve şiir sohbeti yapacak; radyo ve televizyonlarda şiir programlarına konuk olacak imza günü tertipleyecek..
İlçe Kaymakamlarına ve Belediye Başkanlarına Amasya Sevdası armağanları gönderen Müzeyyen Keskin yaptığı basın açıklamasında şunları söyledi:
'' Özellikleri ve Güzellikleriyle Amasya İlçelerini muhteşem Amasyalılar ile Amasya Genelgesi Dostları katkılarıyla AMASYA SEVDASI kapsama alanında tanıtmaya devam edeceğiz.. Özel yetenekli Amasyalı Öğrencileri ve hemşerilerimizi tanıtıp teşvik edeceğiz.. Yöresel Ürünlerimizin markalı ve ambalajlı olarak pazarlanıp satılmasına öncülük edeceğiz.. Turizm merkezli il ve ilçelerde Amasyalılar konuk severliğinde '' Amasya Evleri '' kurarak Amasyalı Özel Yetenekli Kadınların ev ve el işlerini yöresel yiyeceklerini sanatçılarımızın eserlerini ve isimlerini en iyi şekilde tanıtıp Amasya ekonomisin canlanmasına öncülük edeceğiz. Amasya Sevdası Dostları aşık ozan şair şiir yorumcusu müzisyen bestekar saz ve ses sanatçısı ressam karikatürist fotoğraf sanatçısı güzel sanatlar öncüsü canların Amasyalılar' ın Fahri Hemşerisi olmalarına vesile olacağız.. Şahin Yaylası Borabay Çevresi Yeşilırmak Gezi Yolunda Amasya Sevdası Şiir Günleri tertipleyeceğiz AMSAYA BELEDİYESİ FUAR ETKİNLİKLERİ kapsamında AMASYA SEVDASI Karma Resim Şiir Kitap Fotoğraf SERGİSİ açacağız.. Amasya ve İlçeleri için kalıcı yatırımlar yapanlara saygın hizmetler üretenlere çeşme köprü okul dershane cami kültür sanat konağı yapanlara mahalle köy ve ilçe dernekleriyle sosyal aktiviteler gerçekleştirenler teşekkürler edeceğiz dualar göndereceğiz..'' dedi..

Amasyaşat Başkanı Müzeyyen Keskin, Amasya Sevdası edinmek istendiğinde, mkeskin6@hotmail.com adresinden iletişim sağlanabileceğini bildirdi.

Haber :
Hikmet OKUYAR
ŞÜSİYAD Başkanı
Amasya Sevdası Genel Yayın DANIŞMANI


Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir