Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 12357 kez okundu. | Kategori : SPOR
Haberin Tarihi :   31 Mayıs 2021 - 11:03

Alucra Babapınar’a Bir Gurur Daha

Büyüt
Küçült
Alucra Babapınar’a Bir Gurur
Babapınar Gençlik kolları başkan yardımcımcısı ve aynı zamanda Okcular Vakfı sporcusuda olan Fulya ERILLI, geneleksel okçuluk katagorisinde 60 mt'de çeyrek finale kadar çıkarak bayanlarda dünya 6.sı oldu.
İstanbul'un Fethi'nin 568. yılını kutlamak için her yıl geleneksel olarak düzenlenen Uluslar Arası Fetih Kupası'nın 9.'su 27-29 Mayıs tarihleri arasında yapıldı. 
  Cumhurbaşkanlığı himayelerinde Okçular Vakfı, Türkiye Okçuluk Federasyonu ve Dünya Okçuluk Federasyonu işbirliği ile düzenlenen organizasyona bu yıl 30'un üzerinde ülkeden 200'e yakın sporcu katıldı. Geleneksel ve modern okçuluk kategorilerinde düzenlenen dünyadaki tek organizasyon olan 9. Uluslararası Fetih Kupası, Sağlık Bakanlığı'nın aldığı yoğun Covid-19 tedbirleri altında gerçekleştirdi.
 Final müsabakalarının ardından yapılan ödül törenine, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, video konferans yönetimiyle katıldı. Törende Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan, Okçular Vakfı Başkanı Haydar Ali Yıldız da yer aldı.
Babapınar Gençlik kolları başkan yardımcımcısı ve aynı zamanda Okcular Vakfı sporcusuda olan Fulya ERILLI, geneleksel okçuluk katagorisinde 60 mt'de çeyrek finale kadar çıkarak bayanlarda dünya 6.sı oldu.
 Fulya ERILLI'nin daha önce ki türkiye genelindeki başarılarıda göz kamaştırıyor.
Kütahya Dumlupınar Menzil katagorisinde Türkiye 1.liği
Kahramanmaraş 18 mt.salon musabakalarında Türkiye 2.liği
Üniversiteler arası acık hava parkur yarışmasında 3.lük gibi bir çok başarılara imza atan kardeşimize Babapınar derneği ve köylüleri tebriklerini iletip hayat boyu başarılar dilediler


Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir