Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 19937 kez okundu. | Kategori : K.SANAT
Haberin Tarihi :   26 Eylül 2017 - 17:02

Arda Köyü 'Burs' İle Yola Çıktı 'Kurs' İle Devam Ediyor!

Büyüt
Küçült
Arda Köyü Burs İle Yola Çıktı Kurs İle Devam

Bundan tam 12 yıl evvel sadece 19 üniversiteli öğrenciye burs vererek hayırlı bir çalışmayı başlatan Alucra Arda Köyü Derneği bu sefer de Beyoğlu Piyalepaşa Mahallesindeki dernek lokalinde kurs vermeye başladı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Arda Köyü Eğitim Kültür Komisyonu Başkanı Salim Kuzyurt “Bundan 12 yıl önce 19 öğrenciye burs vererek başladığımız çalışma bugün 120 öğrenciye burs verecek noktaya gelmiştir. Her sene bunun üzerine daha neler koyabiliriz diye düşünürken bu öğretim yılında dört ana dersten kurs açmanın yararlı olabileceğine kanaat getirdik. Beyoğlu Piyalepaşa Mahallesinde bulunan lokalimizin bir kısmını bu iş için ayırdık.

Üniversiteye hazırlanan ve lisede okuyan gençlerimize yardımcı olmak amacıyla akşamları İngilizce, Matematik, Edebiyat ve Arapça dersleri verilmesi planlandı ve dün akşam da Bismillah diyerek bu hayırlı çalışmanın startını verdik. Rabbim utandırmaz İnşallah. İngilizce dersleri ile başladığımız bu kursumuzu diğer derslerle devam ettireceğiz.  İngilizce derslerini İBB Hukuk Müşaviri Av. Mustafa Taşbaşı verecek. Diğer hocalarımızda konularında yetkin eğitimci arkadaşlarımızdan oluşacak.

Bize bu konuda desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Dernek Başkanımız Mustafa Taşbaşı abimize, öğretmen arkadaşlarımıza, destekçimiz olan üyelerimize ve hemşerilerimize ve kursa katılacak öğrencilerimize şimdiden teşekkür ediyorum. Ayrıca üyelerimizi ve gönüldaşlarımızı da derneğimize gelerek öğrencilerimizi görüp tanımalarını ve faaliyetlerimize katılarak bizleri teşvik etmelerini istirham ediyorum” dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir