Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 23482 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   05 Ocak 2018 - 19:55

Belediye vatandaş iş birliğiyle yol çalışması yapılıyor.

Büyüt
Küçült
Belediye vatandaş iş birliğiyle yol çalışması

Yağlıdere ilçemize bağlı Akdoğan mahallesinde belediye vatandaş iş birliğiyle yol çalışması yapılıyor.

Akdoğan mahallesi gün küme evleri çöp oğlu mevkii ile Yakuplu mevkiine bağlanacak olan yol grup yolu olarak kullanılacak.

Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,yaptığı açıklamada,belediye vatandaş iş birliğinin en güzel örneğinin Akdoğan mahallesinde de devam ettiğini söyledi.

Birlik ve beraberlik içinde yapılan çalışmalar sonucu ortaya güzel hizmetlerin çıkmaya devam ettiğini belirten Kırhasanoğlu,’’Akdoğan mahallemizde yıllardır yol sorunu yaşanmaktaydı.Bu zamana kadar geç kalmasının sebebi ise arazi sorunu olmasından dolayı yapılamamıştı. Bu yapılan çalışmalara da arazi sahiplerimiz de yardımcı oldular. Onların sayesinde 60 yıllık yol özlemi son erecek.Bu konuda desteklerinden ve anlayışlarından dolayı arazi sahiplerine teşekkür ediyorum. İnşallah kısa süre içinde yapılacak çalışmanın ardından mahalle halkımızın yol sıkıntısı da çözümlenmiş olacaktır.

Akdoğan mahalle muhtarı Bayram Yazıcıoğlu’da,Belediye Vatandaş iş birliği sonucu Akdoğan mahallesinin gün küme evleri, çöp oğlu mevkii ve Yakuplu mevkiine bağlanacak olan yolun grup yolu olarak kullanılacağını belirtti.

Yazıcıoğlu, mahallemizde 60 senedir yol hasreti yaşanmaktaydı. En son aşamaya geldi. Katkılarından dolayı başta belediye başkanımız Abdurrahman Kırhasanoğlu olmak üzere, Akdoğan mahalle sakinlerine teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun.’’diye konuştu.

#s3gt_translate_tooltip_mini { display: none !important; }

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir