Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 17034 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   16 Aralık 2016 - 13:58

Doğankent Belediyesi Halep'e Yardım Kampanyası Başlattı

Büyüt
Küçült
Doğankent Belediyesi Halepe Yardım Kampanyası

Giresun’un Doğankent Belediyesi, Halep kentinde yaşayanlara yönelik yardım kampanyası başlatıldı.

Yardım kampanyası ile ilgili bilgi veren Doğankent Belediye Başkanı Haşim Birol Tekin, kampanyaya herkesin duyarlık göstermesini istedi. Suriye’de insanlık trajedisi yaşandığını ifade eden Belediye Başkanı Haşim Birol Tekin, "Müslüman kardeşlerimiz egemen güçlerin çıkarları için adeta ölüme terk edilmiş durumdadır. Her gün çocuk, kadın, genç, yaşlı demeden yüzlerce insan bombalarla can vermektedir. Masum çocukların bedenleri bombalarla parçalanmakta, şayet kurtulursa açlık, yokluk ve soğuktan ölmektedir. Müslüman kardeşlerimiz orada zulüm altına iken bizler rahat yatamayız. Belediye Başkanı Haşim Birol Tekin; “Doğankent Belediyesi adına düzenlemiş olduğu Halep Yardım kampanyasına Tüm esnaf ve Vatandaşlarımızın; Gıda, Giyecek, Çocuk Maması, Çocuk Bezi, Un, Maddi ve insani yardımlarını beklemekteyiz. Halep’teki kardeşlerimizin acılarını bir nebze olsun azaltmak istiyoruz. İnşallah kardeşlerimizin derdine çare olmaya çalışırız. Yardım kampanyası 23 Aralık Cuma gününe kadar devam edecektir. Doğankent’te Halep için yapılan yardım kampanyasına destek veren Esnaflarımız ve Tüm halkımıza teşekkür ediyorum. “Dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir