Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 37075 kez okundu. | Kategori : K.SANAT
Haberin Tarihi :   25 Ocak 2019 - 13:11

BULANCAK BELEDİYESİ’NDE ÇALIŞMALAR TAM GAZ

Büyüt
Küçült
BULANCAK BELEDİYESİ’NDE ÇALIŞMALAR TAM

 

Bulancak genelinde alt yapı çalışmaları başta olmak üzere, tüm çalışmalarını aralıksız sürdüren Bulancak Belediyesi, dış mahallelerde de içme suyu başta olmak üzere yeni alt yapı çalışmalarına devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Bulancak Sahil Yolunda Sahil Yolu düzenlemesi kapsamında kaldırım ve genişleme çalışmalarını sürdürürken, BULASKİ Müdürlüğüne bağlı ekiplerde Duacıoğlu Mahallesinde yeni içme suyu hat çalışmalarına devam ediyor.
Göreve geldikleri günden itibaren Bulancak’ı adeta yeniden inşa ederek dönüştürdüklerini ifade eden Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, “Biz hizmet etmek, hizmet üretmek için geldiğimizi hep zaman vurguluyoruz. Bu çalışmalarda bunun göstergesidir. Kış mevsiminde olmamıza rağmen de çalışmalarımıza hiç ara vermedik. Yapılan çalışmalar da seçim çalışmaları değil, önceden planlanmış özellikle alt yapıya yönelik çalışmalardır. Bu çalışmalar seçime kadar da seçimden sonra da aynı hız anlayışla devam edecektir. Çok iş yaptık daha da yapılacak çok işimiz var. Biz Bulancak’a ve insanına sevdalıyız. Bu sevdamız görevde olsak da olmasak ta hep devam edecektir” diye konuştu.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir