Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 31469 kez okundu. | Kategori : SPOR
Haberin Tarihi :   30 Ekim 2016 - 23:12

Giresun da Amatör Spora İlgi Gayet Güzel

Büyüt
Küçült
Giresun da Amatör Spora İlgi Gayet
Vali Karahan : “Giresun da Amatör Spora İlgi Gayet Güzel”

Amatör Spor Kulüplerine spor malzemesi dağıtımı, Sayın Valimiz Hasan Karahan’ın katılımıyla yapıldı.

Giresun Merkez Dervişoğlu İşhanı’nda ki Giresun Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (GMMMO) toplantı salonunda bugün gerçekleştirilen bir törenle; İl Özel İdaresinden ayrılan kaynakla alınan 174 Bin Türk Lirası tutarındaki malzemeler kulüp yetkililerine dağıtıldı.

Açılış konuşmasını yapan, Amatör Spor Kulüpler Federasyonu (ASKF) Başkanı Mehmet Güngör,  desteklerinden dolayı Vali Hasan Karahan’a ve diğer emeği geçenlere teşekkür etti.

Vali Karahan, törende yaptığı konuşmada; gençlerin kişiliklerinin oluşturulmasında amatör sporun çok ciddi katkıları olduğunu ifade ederek “Her sene rutin olarak özel idarenin sağladığı kaynaktan aktarılan meblağ ile temin edilen spor malzemelerinin dağıtım törenini yapıyoruz. Bu program, bizimde bu çorbada tuzumuz var tabirinden bir araya gelmemize de vesile oluyor.

Gençlerimizin sokaklardan, kötü alışkanlıklardan kurtulması, disiplinli, düzenli alışkanlıklar kazanması,  kişiliklerinin oluşturulmasında amatör sporun çok ciddi katkıları var.  Bizde devlet olarak, hükümet olarak bu konuda tabii ki gerekli desteği sağlıyoruz. Kamuoyu desteği de önemli. Özel idarenin maddi desteği olduğu için adı geçiyor ama diğer bütün kamu kurumlarımız bu işin içinde ve destekçisi.

Giresun’da amatör spora ilgi de gayet güzel. Yakında açılışını yapacağımız Gemilerçekeğindeki tesisimiz bu konuda büyük bir imkân sağlayacak. Bundan sonrada imkânlarımızı yine sizlerin hizmetinizde kullanacağız. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bütün kurumlarımız bu işi omuzladı. Fakat asıl yük sizlerin üzerinde. Başkanıyla, üyesiyle bu çocuklarımızı sokaklardan toplayıp, onları güzel ve başarılı işlere yönelttiğiniz için sizlere de ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Konuşmaların ardından amatör spora desteği olanlara plaket verildi ve kulüplere alınan malzemenin dağıtımı yapıldı.

Törene; Vali Hasan Karahan, Belediye Başkanı Kerim Aksu, İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, İl Genel Meclis Başkanı Mürşit Gürel, Özel İdare Genel Sekreteri Hüseyin Taşkın, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Hasan Bulut, İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Bal, ASKF Başkanı Mehmet Güngör ve kulüp yöneticileri katıldı.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir