Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 19763 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   16 Mart 2019 - 11:06

BAŞKAN YAKAR’DAN “MARKA ŞEHİR” PROJELERİ!

Büyüt
Küçült
BAŞKAN YAKAR’DAN “MARKA ŞEHİR”

 

Bulancak’la ilgili gerçekleştirmek istedikleri projelerinin ve hayallerinin bitmediğini belirten Bulancak Belediye Başkanı ve AK Parti Bulancak Belediye Başkan Adayı Recep Yakar, “ilk beş yıllık dönemimizde büyük bir yenileme ve değişim hamlesiyle dönüştürdüğümüz güzel Bulancak’ımızı yeni dönemde hayata geçirmeyi planladığımız projelerimizle bir marka şehir haline getireceğiz” dedi.
Başkan Yakar; “İlk dönem ağırlıklı olarak alt yapıya yönelik hizmetlerle geçti. Şehrin içme suyu, atık su, yağmur suyu, doğalgaz ve elektrik hatlarının yer altına alınması gibi büyük ölçekli ve zorunlu ihtiyaçlarını tamamen yeniledik. Bunun yanında tüm cadde ve sokaklarımızı kaldırımlarıyla birlikte yeniden elden geçirdik. Karanlık cadde ve sokaklarımızı aydınlatarak ilçemizi geçmişin karanlıklarından kurtardık.

BULANCAK İSKELESİ ve SAHİL FUAR ALANI
PROJEMİZ HAYIRLI UĞURLU OLSUN...

Yeni dönemde ise sosyal alanların ön plana çıkacağı şehri bir cazibe merkezi haline getirecek projelere ağırlık vereceğiz. Tarihi iskelemizi ve çevresini Karadeniz’in en güzel yerlerinden biri haline getirecek projemizi ise şimdiden bitirmek üzereyiz. Yine iskele yanında (batısında) 70 bin metre kare alana yapılacak dolgu alanı ile denize sıfır noktada Bulancak nefes alacak. Çay Bahçesi, yürüyüş alanları, kafe-restoranlar, mesire ve fuar alanı gibi sosyal yaşam alanları ile Bulancak bir kez daha şaha kalkacak.

YAT LİMANI VE SOSYAL YAŞAM ALANLARI

Bulancak Pazarsuyu Balıkçı Barınağımızı muhteşem bir projeyle Bulancak Yat Limanı ve Sosyal Yaşam Alanı olarak yeniden dizayn ediyoruz. Yat Limanı, Sosyal Tesisler, Bulancak Batı İskelesi, Tekne Turları, Alışveriş Noktaları, Yürüyüş yolları ve Mesire alanları ile burası da bir cazibe merkezi haline gelecek.

KADINLAR PLAJI PROJEMİZ HAYIRLI OLSUN...

Bayanlara özel sosyal alanlar oluşturacağız. Bunlardan ilki de, yeni dönemde ilçemizde hanımlar için oluşturacağımız özel Kadınlar Plajı alanıdır. Hem şehrimizin kadınları, hem de çevre ilçelerimizin kadınları kendileri için özel oluşturulmuş bu plaj alanında keyifli zaman geçirmenin tadını çıkaracaklar.

Yeni dönemle ilgili daha birçok düşüncemiz ve projelerimizi önümüzdeki günlerde açıklamaya devam edeceğiz. Hayal ya da maket göstermiyoruz. Öncesinde yaptık, yapmaya devam edeceğiz. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki; yeni Bulancak çok daha güzel olacak. Çünkü bizim tek sevdamız ve derdimiz Bulancak’tır. Öyle olmaya da devam edecektir” dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir