Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7628 kez okundu. | Kategori : K.SANAT
Haberin Tarihi :   22 Ocak 2014 - 23:24

Çocuk Gözünden Çocuk Hakları

Büyüt
Küçült
Çocuk Gözünden Çocuk
Halk Sağlığı Müdürlüğünün İl Milli Eğitim Müdürlüğüyle ortaklaşa düzenlediği “Çocuk Gözüyle Çocuk Hakları” Resim Sergisinin açılışı bugün Vali Hasan Karahan ve eşi Şule Meral Karahan tarafından yapıldı.

Can Akengin Sergi Salonundaki açılışa ve ödül töreni ne Vali Hasan Karahan ve eşi Şule Meral Karahan’ın yanı sıra  Halk Sağlığı Müdürü Dr. Fazıl Özden, İl Sağlık Müdürü Opr. Dr. Ahmet Bal, İl Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt, Çalışma ve İŞKUR Müdürü Mustafa Sarı, Afet ve Acil Durum Müdürü Halil Topatan ile çok sayıda davetli katıldı.

Açılış kurdelesinin Vali Karahan, eşi Şule Meral Karahan ve Halk Sağlığı Müdürü   Dr. Özden tarafından kesilmesinden sonra gezilen sergi büyük beğeni topladı.

Sergi ile ilgili duygu ve düşüncelerini paylaşan Vali Karahan, "Sergimizin konusu çocuk gözüyle çocuk haklarıdır.  Evlatlarımız çocuk hakları deyince  ne anlıyorlar, büyüklerden, ailelerden ne bekliyorlar, bunu resmetmişler. Gayet de güzel resmetmişler.  Anlaşılan pek çok konuda eksiğimiz var. Bunun en başında da şehirlerde oyun imkanlarının neredeyse hiç olmayışı. Onların en fazla üzerinde durduğu konulardan birisi. Ailelerin çocuklara ilgisizliği, aile içindeki özellikle şiddet konusu. En fazla sözlü şiddet dile getirilmiş ama bir çocuğumuz  çocuk gelin konusunu çok güzel işlemiş. Bu konuda biliyorsunuz gündemimizde, ülkemizde mücadele edilmesi gereken bir konu. Emeği geçenlere bu vesile ile teşekkür ediyorum. Genç arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Bu sergi dolayısıyla da daha mutlu daha huzurlu daha güzel bir Giresun’da  Türkiye’de hep birlikte yaşamayı diliyorum."şeklinde konuştu. 

Yarışmada dereceye giren öğrencilere tablet bilgisayar hediye edilirken ödülleri Vali Hasan Karahan, eşi Şule Meral Karahan tarafından verildi.

Sergi 24 Ocak 2014 tarihine kadar açık kalacak.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir