Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 16581 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   19 Mayıs 2018 - 10:18

ÖDÜLLÜ FOTOĞRAFLAR GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Büyüt
Küçült
ÖDÜLLÜ FOTOĞRAFLAR GÖRÜCÜYE

Giresun Belediyesi tarafından bu yıl 1.si düzenlenen “Giresun’da Kültür ve Yaşam” konulu Ulusal Fotoğraf Yarışmasında derece alan fotoğraflar Atatürk Meydanı’nda görücüye çıktı.

Serginin açılış konuşmasını yapan Başkan Kerim Aksu, “Belki sürekli önünden geçtiğimiz ancak dikkatimizi çekmeyen güzellikleri sanatçıların objektiflerinden görmek bizleri mutlu etti. Güzel şehrimizin arşivini oluşturuyoruz” dedi.

Giresun Belediyesi öncülüğünde, Giresun Gezgin Fotoğrafçılar Derneği (GEZFOD) ile Giresun Fotoğraf Sanatı Derneği (GİFOD) işbirliğinde organize edilen ve Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) tarafından onaylı yarışmaya 296 katılımcı tarafından 995 fotoğraf gönderilerek değerlendirmeye alındı. Yapılan değerlendirme sonunda 8 eser derece alırken, 42 eserde sergileme ödülüne laik görüldü.

41.Uluslararası Giresun Aksu Festivali etkinlikleri kapsamında yapılan fotoğraf sergisinin açılışını Belediye Başkanı Kerim Aksu, “Hepinizi saygıyla selamlıyorum. Bugün ilk kez yaptığımız fotoğraf yarışması kapsamında çekilen ve jüri değerlendirmesi sonucu dereceye giren fotoğrafları göreceğiz. Burada açılan bu sergi Giresun’umuzun görünmeyen birçok değerini, görmemize vesile olacak. GEZFOD ile GİFOD derneklerimiz ve ülkemizin birçok farklı ilinden yarışmamıza katkı veren fotoğraf sanatçısı arkadaşlarımıza çok teşekkür ederim. Birbirinden güzel fotoğrafları çeken arkadaşlarımızın verdiği emeğe saygı duymalıyız. Bu güzel fotoğraflar arşivlenerek geleceğe bırakacağımız en büyük değer olacaktır. Yarışmanın düzenlenmesinde ve bu serginin açılmasında katkı veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Bir yıl boyunca devam eden yarışmamıza katılan birçok eser, jüri üyelerimiz tarafından büyük titizlikle seçildi. Bunda darılma, kırılma yok. Derece alan 8 eser ve sergileme ödülü alan 42 eser sahibi arkadaşlarımıza teşekkür ederim.”

Yapılan konuşmaların ardından serginin açılışı yapılarak sergi gezildi. Vatandaşlar sergiye yoğun ilgi gösterdi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir