Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7786 kez okundu. | Kategori : K.SANAT
Haberin Tarihi :   08 Ocak 2014 - 00:55

Gençlerden Ecdada Mektup Yarışması

Büyüt
Küçült
Gençlerden Ecdada Mektup
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü “Gençlerden Ecdada Mektup” yarışması düzenleneceğini duyurdu.

Müdürlükten Konuya ilişkin yapılan açıklama şöyle:

 

"Gençlerin milli ve manevi duygularını canlı tutarak; tek vatan, tek devlet, tek bayrak, tek millet inancı ve idealini kazandırmak, tarih şuurunu toplumda yerelleşmesini sağlamak, dili doğru, etkin bir şekilde kullanmasını teşvik ederek okuyan düşünen ve yazan gençliğin oluşmasına katkı sağlamak amacıyla Ecdadımız, (Mustafa Kemal Atatürk, Fatih Sultan Mehmet, Mehmet Akif Ersoy, Necip Fazıl Kısakürek, Nazım Hikmet, Hz. Mevlana, Yunus Emre) Kurtuluş Savaşı, Çanakkale-Malazgirt Zaferi konu başlıklarında " Gençlerden Ecdada Mektup Yarışması”nın 2.si düzenlenecek.

 

Yarışmaya 14-29 yaş arası gençlerimiz 03 Ocak - 28 Mart 2014 tarihleri arasında form.gsb.gov.tr/GenclerdenEcdadaMektup adresinde yer alan elektronik başvuru formunu doldurarak başvurabilirler.

 

Genel Müdürlüğümüze ulaşan mektupların değerlendirilmesi sonucunda belirlenen üç kategoride; 1.kategoride Ortaokul-lise 2.kategoride Üniversite 3.kategori Okumayan 14-29 yaş arası gençlerden her kategoride dereceye giren ilk üç kişiye 1. Tablet Bilgisayar ile Bakanlık Kitap Seti 2. Akıllı Telefon ile Bakanlık Kitap Seti 3. Bakanlık Kitap Seti ödül olarak verilecek.”



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir