Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 18389 kez okundu. | Kategori : K.SANAT
Haberin Tarihi :   09 Mayıs 2017 - 12:26

GRÜ’de Muhteşem Resul Dindar Konseri

Büyüt
Küçült
GRÜ’de Muhteşem Resul Dindar
Giresun Üniversitesi 11. Bahar Åženlikleri, 8 Mayıs 2017 Pazartesi günü düzenlenen muhteÅŸem bir konserle baÅŸladı.

Güre YerleÅŸkesi etkinlik alanında sabah saatlerinde baÅŸlayan ÅŸenlik kapsamında tüm gün süren müzik yayınının ardından akÅŸam saatlerinde açılış programı gerçekleÅŸtirildi. BeÅŸ gün sürecek olan ÅŸenliklerin açılış konuÅŸmasını yapan Rektörümüz Prof. Dr. Cevdet CoÅŸkun, alanı hınca hınç dolduran coÅŸkulu kalabalığın kendini de heyecanlandırdığı belirterek,  ilk defa böylesine muhteÅŸem bir kalabalık karşısında konuÅŸma yaptığını söyledi.

ÖÄŸrencilerin, bütün bir yılın stresini üzerlerinden attıkları bu ÅŸenlikleri önemsediklerini ve her yıl, bir öncekinden daha kapsamlı etkinlikler düzenlemeyi planladıklarını söyleyen Rektörümüz, alandaki kalabalığı daha fazla bekletmemek adına “Az söz, çok müzik” diyerek sahneyi, Karadeniz müziÄŸinin en önemli seslerinden biri olan Resul Dindar’a bıraktı.

Konserin baÅŸlamasıyla birlikte alanı dolduran binlerce öÄŸrenci, Dindar’ın seslendirdiÄŸi birbirinden güzel parçalarla eÄŸlendi. Yaklaşık 3 saat süren konser sonunda, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Serkan Soylu, verdiÄŸi muhteÅŸem konserden dolayı Dindar ve ekibine teÅŸekkür ederek teÅŸekkür plaketi ve hediyelerini takdim etti.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DÄ°ÄžER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VÄ°TRÄ°NÄ°
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LÄ°G PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir