Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 15123 kez okundu. | Kategori : K.SANAT
Haberin Tarihi :   16 Kasım 2013 - 18:34

Hemşerimiz Başak Boran Oksal Çok Konuşulacak

Büyüt
Küçült
Hemşerimiz Başak Boran Oksal Çok
Show TV’nin yeni projesi RÜZGÂRLI SOKAK pazartesi günü seyircilerle buluşacak. Özelikle kadın izleyicileri ekrana çekmesi beklenen dizide önemli rollerden birisi Giresun'lu hemşerimiz Başak Boran Oksal rol alıyor.

Dizinin konusu: Canan küçük yaşta bir yangında annesi ve babasını kaybeder. Halası Nimet ve eniştesi Sabri'nin yanında yeni bir hayata başlar. Canan'ın ailesi öldürülmüştü, ama kim, neden ve nasıl böyle bir şey yapmıştı? Tüm bu soruların cevabını bulmak için hukuk fakültesini kazanır ve bu şekilde adaleti arkasına almış olur. Bu kazanç; yeni bir başlangıçtı onun için. Hem tek başına bir hayat hem de hesabı sorulması gereken bir geçmiş. Ancak yalnız olmayacaktı. Mine ile yolları kesiştiğinde, ikisi de yepyeni bir geleceğin kendilerini beklediğinden habersizlerdi…

Haber: Uğur
Taö

Başak Boran Oksal
Adı : Başak Boran Oksal Gerçek Adı : Doğum Yeri : Giresun Doğum Tarihi : 28 Eylül 1977 Eğitim Durumu : Akademi
İlk, orta ve lise öğrenimini Giresunda tamamladı. 2000 yılında Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları Bölümü Tiyatro Anasanat Dalından mezun oldu. Orta ve lise yıllarında gitar, flüt ve şan-solfej dersleri aldı. Küçüklüğünde balerin olmak isteyen oyuncunun dans her zaman özel ilgi alanı oldu. Bu ilgi ve sevgi,aldığı enstrüman ve şan dersleriyle beraber oyunculuğuna büyük katkı sağladı. Ayrıca konservatuvarda okurken dans derslerini Cihan Yöntem ve Gülüm Pekcan dan alma şansını buldu. 2000 yılında Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrolarının açtığı sınavı kazanarak, kurulduğu günden bu yana bu kurumun kadrolu sanatçısı olarak görev yapmaktadır.


Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir