Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7601 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   07 Şubat 2022 - 09:02

Harşit Federasyonu’nda Olağan Genel Kurulunu Panel ile Gerçekleştirecek.

Büyüt
Küçült
Harşit Federasyonu’nda Olağan Genel Kurulunu Panel ile

 

 “Bir Çanakkale Bir de Harşit Vadisi Geçilmez” sloganı ile kurulan Harşit Federasyonu olağan genel Kurulunu 20 Şubat 2022 tarihinde Bağcılar'da bulunan Tacettin Dergahı, Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde Müze Gezisi ve Harşit savunmasının da anlatılacağı bir panel ile gerçekleştirecek.

Harşitli iş insanı ve yönetim kurulu üyesi Rahman Karahan’ın daveti ile yönetim kurulu toplantısını 5 Şubat 2022 Cumartesi günü Ümraniye Belediyesi Tantavi Sosyal Tesislerinde gerçekleştiren Harşit Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Temel Bilecen yönetim kurulu toplantısı sonrasında şu açıklamalarda bulundu.

Biz Harşit Federasyonu olarak kuruluş ilkelerimiz doğrultusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Pandemi sürecinde, bölgemizde yaşanan sel felaketi sonrasında Dereli ve Doğankent’te ve İzmir depreminde federasyon olarak üzerimize düşen sosyal sorumluluğu yerine getirdiğimiz düşüncesindeyiz. 

Sloganımızı bir “Çanakkale Bir de Harşit Vadisi Geçilmez.” olarak belirlerken bu sloganın altının boş olmadığını yaptığımız çalışmalar göstermektedir. Harşit isminin bize yüklediği tarihsel sorumluluğun farkındayız.

Yapacağımız 2. Olağan Genel Kurulumuzu planlarken birçok etkinliği de bir arada yapma düşüncemiz vardı. Bu amaçla da Harşit’in yetiştirdiği değerli iki insanımızı Harşit Savunmasını anlatmaları için davet ettik. Biz tarihimizi önce kendi insanımıza anlatmamız gerektiğini gördük.  Giresun Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sezai Balcı, Giresun Üniversitesi Öğretim Görevlisi İsmail Bayram ve Araştırmacı-Yazar Adnan Yazıcı ile yaptığımız planlama sonunda Harşit Federasyonu Olağan Genel Kurulu sonrasında Harşit Savunmasını anlatan bir panel programı yaptık.

Tabii ki bu panele sadece Harşitlilerin değil komşularımızın da katılması bizim açımızdan önemli.  Bunun yanında yine hemen kongremizin sonrasında kongremizin yapılacağı Kültür Merkezi'nde bulunan Tacettin Dergahı ve Mehmet Akif Ersoy Müzesi'ni de gezerek insanlarımıza kültürel bir faaliyet yapma imkanı tanımış olacağız.

Federasyonu yönetim kurulu gündemdeki diğer konuları konuştuktan sonra projesi hazırlan ve henüz yatırım kapsamına alınmayan Tirebolu-Torul duble yol projesinin yatırım programına alınması için atılacak adımlarla ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

Bu konu ile ilgili bilgi veren Bilecen, “Harşit vadisi için çok önemli bir proje olan Tirebolu-Torul yolunun hatırım programına alınması elbette vadimizin menfaatine olacak bir konudur. Bu konuda yönetim kurulumuz oybirliği ile yapılacak çalışmalara destek verme kararı almıştır.” dedi.

Abdullah Öner MERAL

giresuntv.com.tr



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir