Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7964 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   20 Temmuz 2017 - 23:19

Hasan Turan, Filistin Büyükelçisini Kabul Etti

Büyüt
Küçült
Hasan Turan, Filistin Büyükelçisini Kabul
Türkiye - Filistin Dostluk Grubu Başkanı Hasan Turan, Filistin Büyükelçisini Kabul Etti

Türkiye - Filistin Dostluk Grubu Başkanı Hasan Turan, Filistin Büyükelçisini Kabul Etti

Türkiye -Filistin Dostluk Grubu Başkanı, AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan, Filistin'in Ankara Büyükelçisi Fayed Mustafa'yı TBMM'de kabul etti.        

Türkiye - Filistin Dostluk Grubu Başkanı Hasan Turan, kabulde gerçekleştirdiği konuşmasında Filistin'in Ankara Büyükelçisi Fayed Mustafa'yı TBMM'de görmekten ve ağırlamaktan dolayı memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Kendisinin Türkiye - Filistin Dostluk Grubu'nun yeni dönem başkanı olduğunu belirten Turan, kabule katılan Türkiye-Filistin Dostluk Grubu'nda bulunan ve görev yapan milletvekillerini tanıttı.

Türkiye - Filistin Dostluk Grubu'nda bulunan diğer iktidar ve muhalefet milletvekillerinin TBMM'nin yoğun gündemi nedeniyle görüşmeye katılamadıklarını söyleyen Turan temsilen kendilerinin katıldığını vurguladı.

Filistin'in Ankara Büyükelçisi Fayed Mustafa ise milletin ve halkın sesi olan TBMM çatısı altında bulunmaktan ve Türkiye - Filistin Dostluk Grubu Başkanı Hasan Turan ile görüşmekten dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti.

Daha önce Dostluk Grubu Başkanı AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan ile değişik konularda görüşme imkanı bulduğunu ve Turan'ı daha öncesinden tanıdığını belirten Mustafa, AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan'ın Türkiye - Filistin Dostluk Grubu Başkanı olmasından dolayı çok memnuniyet duyduğunun altını çizdi.

Kabul daha sonra basına kapalı olarak devam etti.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir