Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 11002 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   25 Ağustos 2016 - 22:53

KARKON İstanbul Valisi Vasip Şahin'i Ziyaret Etti

Büyüt
Küçült
KARKON İstanbul Valisi Vasip Şahini Ziyaret
Karadeniz Konfederasyonu, İstanbul Valisi Vasip Şahin'i Ziyaret Etti

15 Temmuz da yaşanılan darbe kalkışmasında bulunanlara karşı güçlü ve vakur duruşundan dolayı İstanbul Valisi Sayın Vasip Şahin'e Karadeniz Konfederasyonu olarak bir plaket takdim edildi.

Karkon Yönetim Kurulu Genel Başkan Sıtkı Ada önderliğinde, Başkan Yardımcıları Bayram Zorgül, Cengiz Demirkaya, Mustafa Yeşildağ, Mustafa Durdu ve Karkon delegesi Selvi Çavuşoğlu'nun aralarında bulunduğu bir  heyet İstanbul Valisi Sayın Vasip Şahin'i ziyaret etti.

Ülkemizde ard arda meydana gelen terör olayları ve son  olarak 15 Temmuz da yaşanılan darbe kalkışmasından sonra Karadeniz Konfederasyonu yönetim kurulu öncelikle Türk vatandaşı sonra da birer Karadenizli olarak üzerlerine düşen görevleri yerine getirmek adına, Vatanına ve Hükümetine bağlılığını göstermek için Devletin üst kurum ve kuruluşlarına dilekçe vererek gerektiğinde ülke müdafası için ön saflarda olmaktan guru duyacaklarını bildirdiler. Bu çerçevede çeşitli ziyaretlerde gerçekleştiren KARKON Yönetim Kurulu Vali Vasip Şahin ile de bir görüşme yaptı.

Görüşmede KARKON Genel Başkanı Sıtkı Ada " 15 Temmuz da Ülkemizde yaşanan hayinlerin ve işbirlikçilerin ortak düzenlemiş olduklari bu girişimin, vatandaşlarının üstüne silah sıkanların kesinlikle bu Ülke vatandaşları olamayacaklarının bilinmesi gerek.Karadeniz halkının Devletine-Milletine nekadar bağlı olduğunu, siyasi duruşunu bir kenara koyarak Ülkesi için canla - başla bedenlerini tankların önüne atan kişiler olarak bir defa daha tarihe geçtikleri bir gerçektir. Bizler Karadenizli Sivil Toplum Kuruluşları olarak hen zaman birlik ve bereberlik içinde el ele vererek birlik içinde olmaya ant içmişizdir,Devlet Başkanımız, Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'ın her zaman STK'lar olarak yanındayız. " dedi. Vali Vasip Şahin de Karadenizlilere KARKON aracılığı ile teşekkür edip selamlarını sundu.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir