Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 27075 kez okundu. | Kategori : SPOR
Haberin Tarihi :   22 Kasım 2016 - 11:56

Şebinkarahisar Belediye Spor Kulübü Basın Açıklaması;

Büyüt
Küçült
Şebinkarahisar Belediye Spor Kulübü Basın
Şebinkarahisar Belediye Spor Kulübü Yönetim Kurulu Basın Açıklaması;

Şebinkarahisar Sporun Yeni Yönetim Anlayışı; Şebinkarahisar Sporun Giresun İli İçerisinde Koparamayacaklarını bilmeleri gerektiği inancındayız.. Ne olursa olsun takımımız ve yönetim kurulu olarak bu sezon inanıyor ve bu sezon başarmak adına tüm mücadelemizi sonuna kadar bırakmayacağız..

Şebinkarahisar Belediye Spor Süper Amatörde olmalı Giresun ili Futbolu tamamlayan Şebinkarahisar Belediye Spordur…

Sizler bu zamana kadar Giresunlular olarak hiç sorguladınız mı? Şebinkarahisar sporun düşündünüz mü? Ne zorluklar la, ne şartlar da? Ve bu zamana kadar ne futbolcularımızı ne teknik ekibimizi ne de Yönetimi Kurulumuzun ne sıkıntılar içerisinde olduğunu hiç kimse ne sorguladı nede düşündü.. Yıllarca hep aynı bakış açısı içerisinde baktınız, Biz dağları aşarak geliyoruz, ancak siz bir defa deplasmana geliyorsunuz biz ise 3 saat yola üstelik kar, kış demeden biz her defasında gidiyoruz ve geliyoruz.. Üstelik sizin her maçınızda seyirciniz var biz ise sanki cezalı gibi seyircisiz oynamaya mahkumuz….

Yani işin özü maça 2-0 mağlup başlıyoruz..

 Asıl baskının bizlerde olduğunu hissetmelisiniz.. Ancak sizler ister deplasman olsun ister kendi sahanızda olsun yatağınızdan kalktığınız anda 10-30 dk. Arasında sahaya maça çıkıyorsunuz.. O motive ve rahatlık içerisinde ..

Ve her zaman görsel olarak veya sahilde yaşadığınız yerde sürekli yüz yüze bakan sizlersiniz.. Biz ise söylenti ve denildiği üzere hangi hakem ve kurulu baskı altına alabiliriz ki; bizler Şebinkarahisar Spor olarak gerçekten bizleri anlayan insanların takdirine bırakıyoruz...

Biz buradan GİRESUN AMATÖR FUTBOL KULÜPLERİ FEDARSYONUNA VE AKABİNDE GİRESUN TÜRKİYE FAAL FUTBOL HAKEMLERİ VE GÖZLEMCİLERİ KULÜBÜ YÖNETİM KURULUNUN asla baskı altında olmamalarını diliyoruz. Bizler gerçekten bu yıl Şebinkarahisar Belediye Spor Yönetim Kurulu olarak almış olduğumuz karar ile fair play ve centilmenlik adına her şeyi yapmaya hazırız..

Tekrar tüm hakem, Teknik ekip ve tüm futbolcularımızı "SAĞ" Duyu içerisinde müsabakalara çıkmalarını istiyor ve Tüm takımlara başarılar diliyoruz. Saygılarımızla Şebinkarahisar Belediye Spor Kulübü Yönetim Kurulu Adına Doğan Mert YILMAZ (Yön.Kurulu Üyesi)



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir