Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 21282 kez okundu. | Kategori : K.SANAT
Haberin Tarihi :   31 Ocak 2018 - 16:46

Mücahit Giresun Şairi Nihat Çelik yine Şiir dedi

Büyüt
Küçült
Mücahit Giresun Şairi Nihat Çelik yine Şiir
Mücahit Giresun Şairi Nihat Çelik yine Şiir dedi.. / Hikmet Okuyar

Mücahit Giresun Şiirleri ve Giresun Milli Mücadele Faliyetleri Araştırmaları ile Ünlü Görele Şairler ve Yazarlar Derneği Kurucu Başkanı, Hikmet Okuyar Şiire Şiire Üstün Hizmet Ödülü Sahibi, Ahşap Merdiven Sanatçısı, Şebingülü Dostu, Araştırmacı Şair, Yazar, Nihat Çelik ile 30 Ocak 2018 Salı günü Saat 18: 00 itbariyle yaptığımız telefon konuşmasında sağlığının daha iyi olduğunu Görele'deki evinde istirahat ettiğini bidirdi..

 

Görele'nin kurtuluşunun 100. Yıl Anısına ÖZELLİKLERİ ve GÜZELLİKLERİ ile GÖRELE konulu ÖDÜLLÜ ŞİİR YARIŞMASI tertiplenmesinden bahtiyarlık duyduğunu övünçle ifade eden, son nefesine kadar devlet millet hizmetinde olacağını, şiir yazacağını söyleyen ve basım aşamasında olan eserleriyle Belediye Kültür Müdürlüğü Güzel Sanatlar Fakültesi ve Özel İdarenin ilgilenmesini isteyen; Görele Şairler Şiir Yorumcuları ve Aşıklar Topluluğu Doğal Başkanı Nihat Çelik' e; ACİL ŞİFALAR sağlıklı ömürler diliyoruz..

*

Hikmet OKUYAR.

ŞÜSİYAD Başkanı

Beykoz / İSTANBUL



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir