Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 44887 kez okundu. | Kategori : K.SANAT
Haberin Tarihi :   21 Nisan 2020 - 12:26

MÜZE ŞAİR ŞİİRİ ile GÜL GİRESUNDA.

Büyüt
Küçült
MÜZE ŞAİR ŞİİRİ ile GÜL
MÜZE ŞAİR ŞİİRİ ile GÜL GİRESUNDA.. / Hikmet Okuyar

SEVDASI BİR BAŞKA GÜL GİRESUN'DA '' Şiirin Şairi 5 Yıldızlı Amasya Elması tanıtımları ile Ünlü Şimal Yıldızı ESENÇAYLI Keskin Ozan Müzeyyen Keskin Şebinkarahisar Sancağı Amasya Mutasarrıflığına bağlandığında Giresun'a Ordu'ya Amasya Taşova'ya taşınan Sipahilerden İnanlardan Şen Türklerden Kesik'lerden Kezzikler'den Keskin Ozan Ataları. Serbest de Hece tarzı da şiir yazabilecek kültüre de birikime de sahip..Şiir Yorumculuğu ile Video Tasarımcılığı yanında Şiir Etkinlikleri Organizasyonları da yapan Amasyalı Keskin Ozan; Amasyalı Şairler Şiir Yorumcuları ve Aşıklar Topluluğu ( AMASYAŞAT ) Başkanlığı'nı da Başarıyla temsil ediyor..Amasya ve İlçelerindeki Kelkit Vadisindeki Özel Yetenekleri de takiple teşvik eden Müzeyyen Keskin Proje Sahibi olduğu Amasya Sevdası tasarımı yayını tanıtımı öncülüğünde kültür sanat danışmanlığı da yürütüyor..Orta Asya Kafkaslar Balkanlar  Orta Doğuda da Türk Dünyası Şiir Aleminde Şebingülü Türkeli özlemli kültür sanat dostu olarak tanınan Amasyalı Keskin Ozan Şebingülü Bahçleri Kurucularına da uygulamalı olarak katkı sağlıyor.. Defalarca okunsa her mevsim yeniden okunmak istiyor Amasyalı Müzeyyen Keskin Şiirleri..    Amasya ve İlçelerindeki Kelkit Vadisindeki Karadeniz Bölgesindeki Türkiye Sevdası kapsamlı güzel sanatlar öcüleri arasında etkin saygın yaygın hayranlığa sahip olan Müzeyyen Keskin'i, Müze Şair  diye çağıranlar da çok...Ne güzel ..Ne mutlu..SEVDASI BİR BAŞKA GÜL GİRESUNDA.. Diyene ..Diyenlere.. 

Şiir : Müzeyyen Keskin........Müzik ve Beste : Hikmet Okuyar

.....................

Hikmet Okuyar 

Bakanlık Sanatçısı

ŞEMA Gönüllüleri Başkanı 

TÜRKİYE SEVDASI Proje Sahibi 

Dağların ve Çobanların Şairi Bizim Hikmet..

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir