Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 28489 kez okundu. | Kategori : K.SANAT
Haberin Tarihi :   31 Aralık 2020 - 21:42

Nurdan Uzun Şiirinde Can Şebingülü

Büyüt
Küçült
Nurdan Uzun Şiirinde  Can
Nurdan Uzun Şiirinde  Can Şebingülü.. / Hikmet Okuyar. * Gönül Seferberliği, Üretim Seferberliği, Ağaçlandırma Seferberliği öncülüğümüzle  etkinliklerimize devam ederken Şebincevizi, Şebindutu, Çiğit elması, Çoban armudu gibi yöresel özellikli organik fidanları üretimleri özel olarak ilgilenirken Şebingülü üretimleriyle daha özel ilgileniyorum..Şebingülü fidanları dikimlerini özendirirken Şebingülü Şiirleri yazılmasını istiyorum. bazen de ayak ve başlık vererek Şebingüllü şiirler daha çok olmasını sağlıyorum.. * Gönül Bahçemdesin Can Şebingülü başlığı altında ayağı üstüne şiir yazlısın diye aşık ozan şair Canlara çağrıda bulununca da güzel sunumlar paylaşımlar olmaya başladı..O şirlerden birisi de; '' GÖNÜL BAHÇEMDESİN CAN ŞEBİNGÜLÜ../ Nurhan UZUN '' Deyişi ...................................... GÖNÜL BAHÇEMDESIN  CAN SEBINGÜLÜ.. / Nurdan Uzun   * Gönlümün  kışları   senle can buldu  Bülbülün  Sevdası Sen Şebingülü.  Sevgin damla damla içime doldu..  Gönül Bahçemdesin Can Şebingülü.  *   Ben bülbülün oldum sen bana gülsün   Zemheri de açan gonca bir dalsın   Dilerim aşkımla yüzün hep gülsün..   Gönül Bahçemdesin Şen Şebingülü. Mor, kirmizi sarı pembe ve beyaz  Vurmasın istemem üstüne ayaz   Bir gülün dalında buluşsak bir yaz..  Gönül Bahçemdesin Sun Şebingülü. *   Esen rüzgarlarla kokun sun bana  Şebingülü'msün meftunum sana  Seninle güldüm Ben, Yar aşktan yana..  Gönül Bahçemdesin Can Şebingülü. *    Gözümden uzaksın, kalbime yakın   Umudunu kesme yoluma bakın  Gelirken yakana bir mor gül takın..   Gönül Bahçemdesin Han Şebingülü.     * Esmesin rüzgarlar solmasın gülün   Cennete uzansın ebedi yolun  Incinmesin gönlü şeyda bülbülün..   Gönül Bahçemdesin Şen Şebingülü... * Nurdan Uzun  30-12.2020, 22.17. .......................... NOT : Gönül Bahçemdesin Can Şebingülüm isimli Şiirimi; Şüsiyad Başkanı, Azerbaycan Şebinkarahisar Kadim Dostluğu Halk Şairi,  Şebingülü Bahçeleri Kurucusu Hikmet Okuyar tarafından verilen BAŞLIK altında AYAK üstüne yazdım....Nurdan UZUN.

--



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir