Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 9635 kez okundu. | Kategori : K.SANAT
Haberin Tarihi :   17 Kasım 2013 - 19:00

Osmanlı'dan Bir Yudum Mutluluk

Büyüt
Küçült
Osmanlıdan Bir Yudum
''Bir Yudum Mutluluk İçin Bir El de Sen Tut Projesi'' kapsamında Giresun'a gelen Yazar-Şair Halis Karabenli şiir dinletisi sundu.

   Osmanlı'dan Bir Yudum Mutluluk

“Bir Yudum Mutluluk İçin Bir El de Sen Tut Projesi” kapsamında Giresun’a gelen Yazar-Şair Halis Karabenli şiir dinletisi sundu.

Türk Kızılay’ı Giresun Şubesi ile Büyük Osmanlı Topluluğu Derneği Giresun Şubesi'nin ortaklaşa düzenlediği “Bir Yudum Mutluluk İçin Bir El de Sen Tut Projesi” kapsamında Giresun’a gelen Yazar-Şair Halis Karabenli şiir dinletisi sundu.

Şiir dinletisine MHP Giresun Belediye Başkan aday adayı Dr. Orhan Erzurum, Belediye Meclis üyesi aday adayı İbrahim Dizdar, MHP İl Başkanı Ozan Köymen, BBP Belediye Meclis aday adayı Hakan Kuloğlu katıldı. Şiir dinletisi öncesi bir konuşma yapan  Büyük Osmanlı Topluluğu Giresun İl Başkanı İbrahim Ünye;             

'' Öncelikle yönetimim olmak üzere bu organizasyonda bizlere yardımcı olmaktan geri durmayan MHP Giresun Belediye Başkan Adayı Sn. Dr Orhan Erzurum'a ve ekibine, AK Parti Giresun Belediye Başkan aday adayı Ayhan Akten, AK Parti Giresun Merkez İlçe Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, AK Parti Giresun Belediye Başkan aday adayı Osman ÖDEN, Giresun AK Parti Belediye Başkan aday adayı Özgür Okusal, AK Parti Bulancak Belediye Başkan aday adayı Hamit KARAOĞLANOĞLU, Bulancak Belediye Başkan aday adayı Ali Aydın, Bulancak Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN, CHP Bulancak Belediye Başkan aday adayı  Fatma Karaibrahim Canik'e Çok Teşekkür ediyorum dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir