Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 19340 kez okundu. | Kategori : K.SANAT
Haberin Tarihi :   10 Ocak 2018 - 00:58

Paylaşırsanız A.N.A adına etkinlik sayılır

Büyüt
Küçült
Paylaşırsanız A.N.A adına etkinlik

Paylaşırsanız A.N.A adına etkinlik sayılır.. / Hikmet Okuyar

 

Arif Nihat Asya ve Şiir Yorumcuları Haftası etkinlikleri; güzel sanatlar öncüsü aşık ozan şair şiir yorumcusu müzisyen bestekar ses ve saz sanatçısı Canlarla, Türkçe Müzik ve Sosyal Eğitsel Kol başkanlarıyla, RTV kültür sanat proğramları Sunucularıyla, Hayranların takipçilerin ve kitle İletişim Uzmanlarının paylaşımlarıyla; 01, 06, 28, 34, 37, 44  ve 60 plakalı şehirler üzerinden Orta Asya, Kafkaslar, Balkanlar Ortadoğu Kıbrıs ve Afrika ile Türk Bayrağı dalgalanan Şiir dünyamızda on milyonlara yüzmilyonlara  ulaştık.. '' Bayrak '' Şiiri duygusallığında, '' tüller ve duvaklar ''  güzelliğinde, '' ağıt '' derinliğinde ve '' Bayrak Şairi Arif Nihat Asya ile Şiir Yorumcuları '' muhteşemliğinde..Tebrikler, teşekkürler..

'' Bu saatten sonra ben ne yapabilirim nasıl katkıda bulunabilirim..'' diyenler yazımızın devamını okusunlar ve yeter ki paylaşsınlar :   

.......

ARİF NİHAT ASYA ÖZÜMÜZ OLDU.. / Hikmet Okuyar

*

Arif Nihat Asya ve Şiir Yorumcuları Haftası etkinlikleri devam ederken özel yetenekli aşık ozan ve şairler ile öğrenciler ve öğretmenler de etkinliklere öncülükle organizasyonlarla etkinliklere katkıda bulunduklarını ifade ediyorlar..Mutluluk duyuyor tebrikler teşekkürler ediyoruz..'' BEN DE ŞİİR OKUYORUM BEN DE ŞİİR YAZIYORUM..'' '' Bayrak Şairi Arif Nihat Asya '' ile Bayrak olan şiir hayranlığımı bir şiirle ifade etmek isteyenler de BİR ŞİİR BAŞLIĞI veya BİR ŞİİR AYAĞI veriyorum:

...

ARİF NİHAT ASYA ÖZÜMÜZ OLDU

 

Başlığı altında ve ayağı üstünde şiir yazıp göndererek paylaşım yapılmasını isteyen şiir tasarımcısı Canlara; Kaynak Eser Muhteşem Proje Dünya Markası Türkiye Sevdası hayranlığımızla tek tek başarılar diliyorum..

...

ŞEBİNBÜLBÜLÜ şakılamalarında, ŞEBİNGÜLÜ Dostu duyarlılığımızda, ARİF NİHAT ASYA ve ŞİİR YORUMCULARI HAFTASI kapsamında; DÜNYA MARKASI TÜRKİYE SEVDASI muhteşemliğinde; RTV Şiir Proğramcıları ve Sunucuları A TAKIMI ile SAYGIDEĞER KATILIMCILAR ilgi yoğunlunda; Şiir Yorumcusu iletişimiciler ve Paylaşımcılar, sunumlarında; 05 /11.01.2017 itibariyle, Türk Dünyası Şiir Etkinlikleri içinde '' BAYRAK ŞAİRİ ARİF NİHAT ASYA '' Şiiri anısına; ŞİİR SOHBETİ, İLETİSİ, PAYLAŞIMI, YAYINI, DİNLETİSİ ile ŞİİR SERGİSİ ve İMZA GÜNÜ tertipleyenlere ETKİN YAYGIN SÜPER YAYINLAR DİLİYORUZ..Okuyar Şiir kitapları Müzesi/Şiir/milliyet blog DAĞLARIN ve ÇOBANLARIN ŞAİRİ Bizim Hikmet.

....

ARİF NİHAT ASYA ÖZÜMÜZ OLDU.. / Hikmet Okuyar

*

Tarihi çevirdik göz attık düne..

Arif Nihat Asya gözümüz oldu.

umutla bakarken he yeni güne..

Arif Nihat Asya özümüz oldu.

*

Kaval nağmesinde zurna sesinde,

Bülbülün gözyaşı neyin nesinde?

Saksı'daki gülün can nefesinde..

Arif Nihat Aya sözümüz oldu.

*

Çıra ateşinden bırakınca is

Taze fidanları ettiler hapis.

Evrence aynaya dedikçe pis pis

Arif Nihat Asya yüzümüz oldu..

*

Bizim Hikmet okur, Okuyar dese,

Kulak ver ezanla yükselen sese.

'' Teller ve Duvaklar'' şiir beklese..

Arif Nihat Asya nazımız oldu.

....

Hikmet OKUYAR

ŞÜSİYAD Başkanı

09 Ocak 2012, Ataşehir / İSTANBUL

..........



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir