Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 22076 kez okundu. | Kategori : K.SANAT
Haberin Tarihi :   29 Temmuz 2017 - 18:57

Şair Emine Öztürk'ün Ödülü Mudanya'da verildi..

Büyüt
Küçült
Şair Emine Öztürkün Ödülü Mudanyada

Samsunlu Şair Emine Öztürk 2017 Hikmet Okuyar Şiire Üstün Hizmet Ödülü'nü Mudanya'da Hikmet Okuyar'dan teslim aldı..
.....
Çok istediği halde Şebinkale Şiir Şenlikleri ile Şebinkarahisar Şiir Akşamları'na Giresun Aksu Şenlikleri'ne katılamadığını söyleyen ve 19 Mayıs'da Şebinkarahisar'a mutlaka Şair Kadın Milletvekili olarak gitmek istediğini vurgulayan Samsunlu Şair Emine Öztürk; Şiirin sevilmesine, aşık ozan şair şiir yorumcusu şiir tahlicisi güzel sanatlar öncüleri ile özel yeteneklerin teşvik edilmesine, şiir kitaplarının daha çok okunmasına ciddi katkılar yapan; Nüktedan, Güfte Tasarımcısı, Bestekar Şair, Şiir Yorumcusu, Rtv Şiir Proğramları Yapımcısı ve Sunucusu, Şebingülü Dostu Emine Öztürk'ün, 24. Şebinkarahisar Turizm ve Kültür Şenlikleri kapsamında Büyük Proje Türkiye Sevdası için süper kaynak oluşturmak adına tertiplenen; 7 Gün 7 Gece Şebinkale Şiir Şenlikleri içinde almaya hak kazandığı; 2017, Hikmet Okuyar Şiire Üstün Hizmet Ödülü ; 27.07.2017 günü BURSA, Mudanya yakınlarında, TÜRKİYE SEVDASI, İzmir Lokması, Şair Kalemi armağanı ile ŞÜSİYAD Başkanı Şair Yazar Gazeteci ve Türkiye Sevdası Proje Sahibi İlesam Üyesi Hikmet OKUYAR tarafından teslim edildi.. Tebrikler, Teşekkürler..



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir