Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 13186 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   01 Şubat 2018 - 19:01

Alt Yapı Çalışmalarında Sona Doğru

Büyüt
Küçült
Alt Yapı Çalışmalarında Sona
Bulancak’ın en önemli ve aktif caddelerinden, 15 Temmuz ve Millet Caddelerinde devam eden alt yapı çalışmalarında sona gelindi. Asfalt ve baskı beton öncesi hazırlıklar gece boyunca da devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekipler, bir taraftan Millet Caddesinde devam eden asfalt öncesi hazırlıklarını gece boyunca sürdürürken, esnafın ve halkın isteği doğrultusunda cadde asfalt kaplama yapılacak. Asfalt kaplama yol ve baskı beton kaldırım çalışmalarının süratle tamamlanmasının ardından, peyzaj ve ağaçlandırma, modern aydınlatma direkleriyle çok güzel bir görünüme kavuşacak olan cadde Bulancak’taki değişimi tam anlamıyla hissettirmiş olacak. 15 Temmuz ve Millet Caddelerinde tamamlanan alt yapı çalışmalarının ardından, asfalt yol ve baskı beton kaldırım çalışmalarının başladığını belirten Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, “Tüm alt yapı işleri; içme suyu, atık su, yağmur suyu, doğalgaz ve elektrik hatlarının yer altına alınması çalışmaları biten caddelerimizi düzenleme ve güzelleştirme aşamasına geçtik” dedi. Başkan Yakar “Bir taraftan da daha önce 15 Temmuz Caddesi boyunca (Karadere- Eski Tuğla Fabrikası arası) tamamlanan asfalt ve baskı beton kısımlarda alt yapı çalışmalarından dolayı oluşan bozulmalar giderilirken, Millet Caddesi boyunca (Bulancak Deresi –Karadere arası) yeni asfalt kaplaması ve baskı beton kaldırımlar yapılmaya başlanacak. Asfalt öncesi yol düzenleme ve asfalt altı malzeme döşenmesine başlanan Millet Caddesinde çalışmaların hızla tamamlanması hedefleniyor. Çalışmalar tamamlandığında şehrin en önemli ana arterinde oluşan rahatsızlıklarda son bulmuş olacak. Esnafımıza ve halkımıza sabır ve anlayışları için bir kez daha teşekkür ediyorum. Daha güzel ve modern bir Bulancak için çalışmalarımız devam edecek” diye konuştu.

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir