Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8620 kez okundu. | Kategori : K.SANAT
Haberin Tarihi :   30 Aralık 2013 - 18:56

Samsunlu Şair Akdaş'a ödülü, CKM 'de verildi..

Büyüt
Küçült
Samsunlu Şair Akdaşa ödülü, CKM de
Samsunlu Eğitimci Şair, Şiir Yorumcusu, Gülseren Akdaş; Samsun Bafra tanıtım şiirleriyle,

Samsunlu Şair Akdaş'a ödülü, CKM 'de verildi.. 

Samsunlu Eğitimci Şair, Şiir Yorumcusu, Gülseren Akdaş; Samsun Bafra tanıtım şiirleriyle, Bafra kültür sanat etkinliklerine destek katkı eylemleri ve şiir etkinlikleriyle Türkiye Sevdası proje çalışmaları kapsamında kazandığı,  ''2013, Hikmet Okuyar Şiire Üstün Hizmet Ödülü '' nü; 15 Aralık 2013 günü; İstanbul, Kadıköy, CKM 'de teslim aldı.


7. KADIKÖY KİTAP GÜNLERİ Caddebostan Kültür Merkezindeki Gülseren Akdaş Eserleri tanıtım yerleşkesinde gerçekleştirilen ödül töreninde Şair Akdaş'a ödülü; Giresun Şebinkarahisar Köprübaşı'nda hazırlanan, Hikmet Okuyar imzalı PROJE çalışmaları; Şebinkarahisar Sevdası, Karadeniz Sevdası ve Türkiye Sevdası tanıtım turizm kültür sanat eserlerinin çoşkusu ile '' Bizim Sevdamız Bitmez.. / Hikmet OKUYAR '' deyişi ile verildi..
 Samsunlu Eğitimci Şair Şiir Yorumcusu Gülseren Akdaş'a '' 2013 Hikmet Okuyar Şiire Üstün Hizmet Ödülü '' Şeref Serlevhası verilirken Şebingülü, Amasya Elması, Mevlana Şekeri, Türk Kahvesi, Kızılay Sodası, Karakalem  ve Türkiye Sevdası da çam sakızı çoban armağanı olarak verildi..  Ödül töreninde gözlemci olan sanatçı olan dostlarımızı da unutmadı.. Ödül töreni sırasında komşu ve dost şairlerle tebrikleşme sohbetleri yapıldı.. 
Ödül takdimini duyarlılıkla takip eden Güzel Sanatlar Öncüsü canlar ile Ömer Kayaoğlu kültür sanat dostlarına, Şebingülü sunumlarıyla, '' şiire sevgi şaire saygı '' ilkesiyle teşekkür eden Hikmet Okuyar; '' 17. Hikmet Okuyar Ödüllü Şiir Yarışması '' şartname hazırlıklarının da sürdürüldüğünü ödül dağıtım işlemlerinin devam edeceğini bildirdi.. 


Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir