Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7661 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   07 Ocak 2022 - 11:06

Bizde Erenler tükenmez

Büyüt
Küçült
Bizde Erenler

Teröristlerce haince şehit edilen 15 yaşındaki Eren Bülbül ve Astsubay Ferhat Gedik’in hayatının anlatıldığı "Kesişme-İyi ki Varsın Eren "filmi gösterime girerken, Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, Bulancak’ta bulunan tüm Ortaokul ve Lise öğrencilerine filmi ücretsiz izleme fırsatı sundu.

Öğrenciler, Bulancak Belediyesi tarafından Giresun’da bulunan sinema salonuna taşınarak filmi izleme fırsatı bulurken, böyle bir imkânı sağladığı için Belediye Başkanı Recep Yakar’a teşekkür ettiler. Öğrencilerle filmi izleyen Başkan Yakar, “İlçemizdeki Ortaokul ve Lise öğrencilerimiz ile birlikte "Kesişme-İyi ki Varsın Eren "filmini izleme fırsatı bulduk. Eren'in hayat hikayesi ve cesur duruşu Ülkemizdeki her gence örnek olmalı. Gerçekten duygu yüklü güzel bir film. Bir kez daha İyiki varsın Eren, İyiki varsın Ferhat Gedik ve İyiki varsınız bu vatan için toprağa düşen tüm şehitlerimiz diyoruz. Vatan size her zaman minnettar olacaktır” diye duygularını dile getirdi.

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir