Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 22343 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   11 Nisan 2017 - 23:40

Bursa Giresun Gürağaç Derneği Genel Kurulunu Yaptı

Büyüt
Küçült
Bursa Giresun Gürağaç Derneği Genel Kurulunu

Bursa Giresun Güce Gürağaç Dernek Yönetimi Güven Tazeledi

Bursa’da faaliyetlerini sürdüren Bursa Giresun Güce Gürağaç Köyü Derneği 2.Olağan Genel Kurulunu dernek merkezinde gerçekleştirdi.

Kurulduğu günden yana yapmış olduğu çalışmalar ile dikkat çeken Gürağaç Derneği 2.Olağan Genel kuruluna Bursa Büyükşehir Başkan Vekili Muzaffer Karadeniz, Bursa Giresunlular Derneği Başkanı Adnan Kara, Nilüfer Belediyesi Başkan Vekili Kemal İvgen, Giresun Güce Gürağaç Köyü Muhtarı Enver Kibar, Emek Zekai Gümişdiş Mahalle Muhtarı Talip Abdioğlu, Osmangazi Belediye Meclis Üyesi Turgay Büyükoğlu, Ak Parti Osmangazi Teşkilat Başkanı Abdi İlhan, Ak Parti Osmangazi İlçe Başkan Yardımcısı İsmail Oğuz, Ak Parti Osmangazi İlçe Kadın Kolları Teşkilat Başkan Vekili Asiye Akça, Ak Parti Emek Adnan Menderes Mahalle Başkanı Yusuf Şen, Fatih Sultan Mehmet Mahalle Başkanı Erdal Kaya ve dernek üyeleri katıldı.

Derneğin faaliyet Raporunun okunması ile başlayan Genel Kurul’da mevcut Başkan Salim Erol üyelerinin teveccühü yeniden başkanlığa seçildi.

Başkan Erol yapmış olduğu konuşmasında Güce Gürağaç Derneği Yönetimi olarak Kadın Kolları ve Gençlik Kolları ile birlikte Eğitim çalışmaları başta olmak üzere çeşitli çalışmaların içerisinde yer aldıklarını belirterek; “Amacımız hemşerilerimiz arasında birlik ve beraberlik ruhunu en üst seviyede tutarak, köyümüz ile bağlantıyı  koparmadan, köylülerimizin refah düzeyini yükseltmektir” dedi.

Bursa Giresunlular Derneği Başkanı Adnan Kara’da yapmış olduğu konuşmasında “Giresunluluk Ruhu” ile yapılan her çalışmanın Bursa Giresun Dernekleri olarak destekçisi olduklarını belirterek, görevinde  güven tazeleyen Gürağaç Derneği yönetimine hayırlı olsun dileklerinde bulundu.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir