Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 9342 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   26 Şubat 2018 - 21:08

Deniz Yıldızı’nın Konuğu GİRİB Oldu

Büyüt
Küçült
Deniz Yıldızı’nın Konuğu GİRİB

Merkezi Giresun’da bulunan iyilik hareketi Deniz Yıldızı Derneği bu haftaki programı Kanal 28 TV İstanbul Stüdyolarında gerçekleştirildi.

Programı Giresun Dernekleri Birliği Başkanı ve Deniz Yıldızı Derneği Başkan Yardımcısı İhsan Yüksel sundu. Konuklar Giresun Federasyonu Başkan Yardımcısı Murat Ay, merkezi Gebze’de olan kısa adı (GİRİB) olan Giresun İşadamları ve Bürokratları Derneği Başkanı Kemal Tokmak, Gebze’de yaşamını sürdüren Denizyıldızı Gönüllüsü işadamı Ahmet Balık, Deniz Yıldızı yönetim kurulu üyesi Aydın Kömürcü katıldı. Programda GİRİB Bereketi yaşandı desek yanlış olmaz. Giresun  İşadamları ve Bürokratları  Derneği yönetim kurulu üyeleri canlı telefon bağlantılarında birbirileriyle yarıştılar. Program konukları her daim Deniz Yıldızı Derneğinin yanında olacaklarını dile getirirlerken “bundan sonra da üzerimize düşeni yapacağız” dediler.

2 saatlik canlı yayın programda Giresun’da yapılacak bu evin tamamen yapılması için taahhütler alındı. Tabiri caizse bir Deniz Yıldızı daha suyla buluşmuş oldu. Bu evin yapımında büyük emekleri olan Espiye Kaymakamı Yusuf Akın, Espiye’nin hayırsever Belediye Başkanı Mustafa Karadere'ye teşekkür edildi. Deniz Yıldızı Derneğinin  emektarları Başkan Emine Acar hanımefendi, Başkan Yardımcısı Ferhat Deniz ve gönüllü Sadık Murat Teker iyi ki varsınız.  Deniz Yıldızı programı her Cuma günü akşamı saat 19.30’da Kanal 28 TV ekranlarında takip etmeye devam edin bir yıldız da siz olun.
Haber: Aydın Kömürcü



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir