Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 17851 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   15 Kasım 2016 - 11:05

Doğankent'te İşyerleri Denetimi Yapıldı

Büyüt
Küçült
Doğankentte İşyerleri Denetimi

Doğankent Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekiplerince işyerlerinde Gıda denetimi yapıldı.

İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü' nce; Zıraat Mühendisi Barış Barın, Veteriner Hekim Nahgihan Yıldız ve memur Adem Meten'den oluşturulan ekiplerince ilçe genelindeki özellikle gıda üretim ve satış yerlerinde yapılan denetim ve kontrollerde, işletmelerin genel temizliği, hijyenik durumu, gıdaların üretim ve son kullanma tarihleri, gıda maddelerinin muhafazası, depolanması, fiyat etiketleri, çalışan personelin kıyafetleri, titizlikle incelendi. Yasalara uygun bir şekilde faaliyet göstermeyen, halk sağlığını hiçe sayarak önemsemeyen, hijyenik ortamdan uzak üretim ve satış yeri sahipleri uyarıldı. Halkımıza güvenli bir alış-veriş ortamı sağlamak amacıyla aralıksız sürdürülen denetim ve kontroller neticesinde tespit edilen eksikliklerin giderilmesi ve uyulması gereken kurallar hakkında işletme yetkilileri bilgilendirilerek, gerekli önlemlerin alınmaları istendi.

Doğankent Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İsmet Patan;” Vatandaşlarımızın sağlığı bizim için çok önemlidir. Bunun için ekiplerimizle ilçede denetimlerimizi sürdürmekteyiz.”dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir