Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 18762 kez okundu. | Kategori : K.SANAT
Haberin Tarihi :   24 Şubat 2018 - 00:33

TÜRKİYE SEVDASI tanıtımı ÇANKAYA'DA YAPILDI..

Büyüt
Küçült
TÜRKİYE SEVDASI tanıtımı ÇANKAYADA

Okuma Şeferberliğine '' Türkiye Okuyor '' kampanyası içinde '' Okuyar '' diyerek doğrudan yüzde yüz katkıda bulunmak için Şebinkarahisar Köprübaşı Bağlar Şebingülü Bahçelerinde özenle hazırlanıp Hikmet Okuyar​ imzasıyla yayınlanan Süper Kaynak Eser Muhteşem Proje Türkiye Sevdası; 23.Şubat 2018'de ANKARA, Çankaya A T O kitap fuar alanı 29 numaralı İLESAM Yerleşkesinde;12 : 00 / 14 : 00 saatleri arasında Türkiye Sevdası Kültür Sanat Danışmanı Şair Şiir Yorumcusu Şiir Videoları Tasarımcısı Müzeyyen Keskin tarafından yapıldı..
*
Etkinlik kapsamında '' ŞAİRİNDEN İMZALI ŞİİR SATIŞI '' da yapıldı ZİYARETÇİLERLE ÖZEL YETENEKLERLE VE ŞİİR MÜZİK BESTE YORUM DOSTLARI ile MEDYA MENSUBU TAKİPÇİLERLE şiir sohbeti edildi. HATIRA FOTOĞRAFI çektirildi..
*
Hasta ziyareti dolaysıyla il dışında olan Şüsiyad Başkanı Hikmet Okuyar yayınladığı mesajda; '' Ankara'daki ve Çankaya yakınlarındaki GÜZEL SANATLAR ETKİNLİKLERİ hayranları ile takipçileri ATO Ziyaretçileri AMASYA SEVDASI Dostları ve TÜRKKİYE SEVDASI Hayranları; 12 /14 saatleri arasında İLESAM yerleşkesinde mutlaka Müzeyyen Keskin​'i de ziyaret etsinler..'' dileğini bildirdi ve...

''..ANKARA, Çankaya ATO 12. Kitap FUARI yerleşkelerinde İMZA GÜNÜ yapan SAYGIDEĞER Aşık, Ozan, Şair, Şiir Videosu Tasarımcısı, Şiirli Hikaye Yazarı, Şiirli Roman Yazarı, Şiirli Resim ve Fotoğraf Tasarımcısı Güzel Sanatlar Öncüsü Canlara;
İlesam Üyeliğim, Dünyaşat ve Şüsiyad Başkanlığımla, Bakanlık Sanatçısı Ünvanımla, Akademisyen Medya Mensubu Uzmanlığımla tebrikler, başarılar diliyorum..
Fuar süresince yaşatılacak Amasya Sevdası ile Türkiye Sevdası tanıtımları ile ŞAİRİNDEN İMZALI ŞİİR SATIŞLARI ilgi yoğunluğuna da süper tebrikler teşekkürler.'' dedi..



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir