Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 14171 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   24 Şubat 2018 - 18:54

Temel Eğitimden Orta öğretime geçiş sınavı toplantısı yapıldı

Büyüt
Küçült
Temel Eğitimden Orta öğretime geçiş sınavı toplantısı

 

Doğankent Kaymakamı Burak Yılmaz başkanlığında Doğankent Çok Proğramlı Lisesi salonunda Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sistemini düzenleyen yeni yaklaşımlar toplantısı düzenlendi. Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sistemini düzenleyen yeni yaklaşımlar esas alındığında ilçemizde Çok Programlı Lise müfredatı uygulayan ortaöğretim kurumumuzun gelecek yıllarda hangi tür ve programı uygulayarak ilçedeki eğitimi hayatına çağ nüfusunun ihtiyaç ve beklentilerine uygun okul türünü belirlemek için 23/02/2018 Cuma günü Doğankent Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde toplantı düzenlenmiştir. Toplantıda Doğankent Kaymakamı Burak Yılmaz; "Eğitim ve Öğretim için ihtiyaç duyulan her konuda okul idaresi, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin yanındayız. Her türlü katkıyı sağlamaya hazırız."dedi. Toplantıya Doğankent’te yaşayan tüm halkımız başta olmak üzere Doğankent İlçe Kaymakamı Burak Yılmaz, Belediye Başkanı Haşim Birol Tekin, AK Parti İlçe Başkanı Ruşen Özden, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Cemil Kara, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muhiddin Pir, Köy ve Mahalle Muhtarları, veliler ve diğer sivil toplum temsilcileri katılmışlardır. Toplantıda Tirebolu Rehberlik Araştırma merkezi Müdür Sayın F. Ahmet MEMŞİ teni sınav sistemini tanıtıcı bir sunum gerçekleştirmişlerdir. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Doğankent Çok Programlı Lisesi tarafından yapılan alan araştırmasının neticesi toplantı katılımcılarıyla paylaşılmıştır. Alan Araştırmasının sonuçlarına göre Doğankent’te Anadolu Lisesi Programı uygulayan bir ortaöğretim kurumunun olması yeni sınav sisteminin kurgusuna daha uygun düşeceği bulgusu katılımcılarla paylaşılmıştır. Alan araştırmasına katılan 216 kişinin %63’ü Doğankent’te Anadolu Lisesinin bulunmasının, yeni sınav sistemine göre ihtiyaca daha uygun düşeceği yönünde kanaatlerini ortaya koyduğu bilgisi paylaşılmıştır.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir