Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 14498 kez okundu. | Kategori : K.SANAT
Haberin Tarihi :   23 Mayıs 2017 - 20:15

Ziynet Sali’ye Yağmur Altında Sevgi Seli

Büyüt
Küçült
Ziynet Sali’ye Yağmur Altında Sevgi

40. Uluslararası Giresun Aksu Festivali muhteşem konserle sona erdi.

Pop müzik sanatçısı Ziynet Sali Atatürk Meydanı’nda sevenleriyle buluştu. Atatürk Meydanı’nda yağmur altında saatlerce bekleyen binlerce hayranının önüne çıkan Ziynet Sali sevenlerini hareketli parçalarıyla coşturdu.

Birbirinden güzel şarkıları seslendiren sanatçıya meydanı dolduran binlerce hayranı da konserin sonuna kadar eşlik etti. Giresunlu sevenlerine hitap eden Ziynet Sali; “40. festival yılınızı aşkla kutluyorum, sizi tebrik ediyorum. İlk kez Giresun’a geldim. Böyle sıcak bir karşılama ve ilgi karşısında oldukça mutluyum. Burada beni sizlerle buluşturan Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu’ya teşekkür ediyorum.” dedi.

Belediye Başkanı Kerim Aksu, festivale gençlerin istediği sanatçıları getirmeye çalıştıklarını belirterek şunları ifade etti; “Bildiğiniz gibi bu yıl festivalimiz çok yağışlı geçti. Buna rağmen bizi yalnız bırakmadınız, hepinize teşekkür ediyorum. Bizlerde sizler için en iyi sanatçıları getirmeye çalışıyoruz. Gerçekten Ziynet hanımın çok iyi bir sahnesi var. Yağmur altında, bu meydanı doldurdunuz, eğleneceğinize eminim. Ziynet Sali’ye de Festivalimize verdiği destek için ayrıca teşekkür ediyorum. Giresun’u, sizleri seviyoruz. Giresun her şeyin iyisine layıktır.”

Başkan Aksu, Ziynet Sali’ye çiçek, fındık sepeti ve kadınla erkeğin eşit olduğunu simgeleyen “Fındık Başımın Tacı” heykeli hediye etti.

Sanatçı Ziynet Sali, Belediye Başkanı Kerim Aksu’yu sahneden İzmir Marşı ile uğurladı.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir