Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber
24.04.2024
Giresun / 11°C

12 Haziran 2017 - 12:07
TÜGVA Giresun'dan, 'Çizimlerle 40 Hadis' Yarışması
TÜGVA Giresun'dan, 'Çizimlerle 40 Hadis' Yarışması

Türkiye Gençlik Vakfı’nın düzenlemiş olduğu ‘Çizimlerle 40 Hadis’ yarışmasının Giresun İl finali 15 Temmuz Şehitler İmam Hatip Ortaokulunda yoğun katılım ile yapılan ödül töreni ile gerçekleştirildi.İl birincisi olan İşitme Engelliler Ortaokulu öğrencisi Salih Emanetoğlu altın ile ödüllendirildi.

İl temsilcisi Muhammed Anıl Kaya’nın konuşması ile başlayan ödül töreni Giresun Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi öğretim görevlisi Yrd. Doç. Dr. Yusuf Yurt ’un hadisler üzerine yaptığı konuşma ile devam etti. Yarışmanın il finali birincisi İşitme Engelliler Ortaokulu öğrencisi Salih Emanetoğlu olurken, Yağlıdere İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Sude Naz Genç ikinci, Aksu Şehit Hakan Gemici Ortaokulu öğrencisi Ayşe Koç ise üçüncü oldu. Öğrenciler altın ile ödüllendirildi. Ayrıca yarışmaya katılan her öğrenciye katılım belgesi verildi.

Türkiye Gençlik Vakfı Giresun İl temsilciliği olarak il finalistlerimizi tebrik ediyor, yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize eğitim hayatlarında başarılar diliyoruz.



İsim Soyisim :
E-Mail :