Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber
29.03.2024
Giresun / 11°C

27 Haziran 2017 - 18:38
Bayramlaşma Töreni Yapıldı
Bayramlaşma Töreni Yapıldı

Başbakan Yardımcımız Sayın Nurettin Canikli ve Sayın Valimiz Hasan Karahan’ın katıldığı toplu bayramlaşma töreni Öğretmenevinde yapıldı.

Çınarlar Mahallesi Fevzipaşa Caddesi üzerindeki Giresun Öğretmenevinin bahçesinde bayramın birinci günü saat 12.00 de gerçekleştirilen toplu bayramlaşma töreni, Başbakan Yardımcımız Sayın Nurettin Canikli ve Sayın Valimiz Hasan Karahan’ın alana gelmesi ile başladı.

Başbakan Yardımcımız Sayın Canikli ve Vali Hasan Karahan herkesle tek tek bayramlaştıktan sonra ikramlara geçildi. Oldukça samimi ve neşeli bir ortamda geçen bayramlaşma törenine katılan misafirlere, öğretmen evi görevlileri tarafından çeşitli ikramlar ve çay servisi yapıldı.

Bayramlaşma törenine katılan misafirlerin bayramını tebrik eden Vali Hasan Karahan, burada yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:’’Çok kıymetli Giresunlu hemşerilerim, çalışma arkadaşlarım öncelikle hayırlı bayramlar diliyorum. Benim Giresun’da bu son Ramazan Bayramım. Cuma günü ayrılıyorum. Denizli’ye gidiyorum. Artık orada da bir hemşeriniz görev yapıyor, inşallah her zaman misafirimsiniz. Bayramımız tekrar mübarek olsun. Sayın Bakanım, Giresun’da görev yaptığım süre içerisinde bana olan desteğinize, itimadınıza şükranlarımı sunuyorum. Elimizden geldiği kadar Giresun’a hizmet etmeye çalıştık. Güzel işler yaptık. Sağolun, sizlerin desteğiyle. Teşekkür ediyorum, hürmet ediyorum. Giresunlu tüm milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza, siyasi parti temsilcililerimize, sivil toplum örgütü temsilcilerimize ve mesai arkadaşlarıma bu vesileyle teşekkür ediyorum. Cuma günü ayrılış yapıp, Denizli’de hafta içi göreve başlayacağız. Oralarda da Giresunlu hemşerilerimizin her zaman emrindeyiz. 4+4 Giresunlu olarak, inşallah sizlerin bir kardeşi olarak Denizli’de hizmete devam edeceğiz. Allah utandırmasın.’’

Başbakan Yardımcısı Canikli de bayramlaşma töreninde misafirlere hitaben yaptığı konuşmasında;’’ Öncelikle hepinizin Ramazan Bayramını tebrik ediyorum. Rabbimize hamd ediyoruz huzur içerisinde, barış içerisinde bir Ramazan Bayramını daha eda ediyoruz, idrak ediyoruz. Gerçekten huzur her şeyin başı. Ülkede huzurun ve barışın hâkim olması son derece önemli. Özellikle içerisinde bulunduğumuz coğrafyada, etrafımızda olan bitene baktığımızda Türkiye’de ki bu kardeşliğin bu güvenlik ortamının bu barış ve huzur ortamının ne kadar önemli ve korunulması gereken, sürdürülmesi gereken bir değer olduğu ortaya çıkar. Tüm mücadelemiz bunun için. Bu topraklarda 80 Milyon vatandaşımızla huzur içerisinde güven içerisinde yaşamak istiyoruz. Bu milletin başka bir amacı yok. Müreffeh, kendi topraklarında özgürce yaşamanın dışında başka bir amacı yok. Maalesef bu topraklarda gözü olanlarda var hiçbir zamanda eksik olmamış. Tarihte de öyle, bugünde böyle, muhtemelen yarında böyle olmaya devam edecek. Yani bu mücadele devam edecek, sürecek. Rabbimize hamd olsun bu mücadeleyi bu millet hep kazanmış. Boyunduruk altına girmeyen, özgürlük altına girmeyen nadir milletlerden bir tanesi Türk Milleti. Bununla gurur duyuyoruz elbette. İnşallah bu özelliğimiz devam edecek. Hepimizin ortak hedefi ülkenin kalkındırılması, güçlendirilmesi birlik ve beraberliğinin tahkim edilmesi. Bütün mesele bu, hepimizin amacı bu. Böyle olduğuna da inanıyoruz. Biz bu huzurlu ortamlarda Ramazan bayramını idrak ederken Allah’ın izniyle bunu bize sağlayan şuanda topraklarımızı koruyan, özgürlüğümüzün bekçisi olan güvenlik güçlerimiz, Türk Silahlı Kuvvetlerimizde görev yapan tüm kardeşlerimize, kahramanlarımıza selamlarımızı ve şükranlarımızı gönderiyoruz. Onlarında Ramazan Bayramlarını tebrik ediyoruz. Bu uğurda bu ülkenin birlik ve beraberliği için şahadete erişmiş olan yiğitlerimize, kahramanlarımıza da Rabbimden birkez daha rahmet niyaz ediyoruz. Onlara da şükranlarımızı birkez daha arz ediyoruz. Rabbimize birkez daha hamd ediyoruz, bize bu bayramı birkez daha nasip ettiği için. İnşallah milletimizin geleceği de aydınlık olur her zaman. Sıkıntıları, problemleri ve milletimizin başına musallat olan belaların def edilmesi noktasında da Rabbim yardım er inşallah. Hepinizin bayramını tebrik ediyorum.’’ifadelerini kullandı.

Öğretmenevi bahçesinde, ilimizdeki kamu görevlileri ile vatandaşlar arasında ki toplu bayramlaşma törenine; Başbakan Yardımcımız Nurettin Canikli, Vali Hasan Karahan, il protokolü ve vatandaşlar katıldı.

Vali Karahan Güvenlik Güçlerinin Bayramını Kutladı

Sayın Valimiz Hasan Karahan, Ramazan Bayramı münasebetiyle Polis Özel Harekât merkezini ziyaret etti.

 

Vali Hasan Karahan’ın Polis Özel Harekât merkezi bayram ziyaretine, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hakan Saraç, Vali Yardımcısı Recep Uzal, İl Jandarma Komutanı J. Albay Ali İhsan Ersoy ve İl Emniyet Müdürü Vekili Muhittin İlker Emir’de katıldı.

 

Polis Özel Harekât Merkezi ziyareti esnasında Vali Karahan, İl Emniyet Müdürü Vekili Muhittin İlker Emir’den çalışmalar ile ilgili bilgiler alıp, denetleme defterini de imzaladıktan sonra Özel Harekât Polisleri ile bayramlaştı.

Bulancak-Giresun arasında yol kontrol ve trafik denetimi yapan güvenlik güçlerinin yanında durarak yapılan kontrol ve denetimlerle ilgili de bilgi alan Vali Karahan,  her türlü şart altında, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamak için gece gündüz özveri ile çalışan polislerimizin de Ramazan Bayramını kutladı.



İsim Soyisim :
E-Mail :