Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber
20.04.2024
Giresun / 11°C

18 Ocak 2018 - 13:04
Başarılı Olan Sporcularımız Ödüllendirilmeye Devam Ediyor
Başarılı Olan Sporcularımız Ödüllendirilmeye Devam Ediyor

Karate Şampiyonasında Başarılı Olan Sporcularımız Ödüllendirilmeye Devam Ediyor

Yağlıdere Kaymakamı Hasan Uğuz, Halk Eğitim Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü sporcularını plaketle ödüllendirdi.

Rize’de 6 ilin katıldığı karate şampiyonasında 13 sporcu ile katılan Yağlıdere Halk Eğitim Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü 7 altın madalya,2 Gümüş madalya,2 tanede bronz madalya kazanarak şampiyonayı ikinci olarak tamamlamıştı.

Yağlıdere Kaymakamı Hasan Uğuz, programda yaptığı konuşmada, bu nazik davetlerinden dolayı sporcularımıza ve velilerimize teşekkür ediyorum.’’dedi.

Çocuklarımız Yağlıdere’nin cevheri olduğunu belirten Uğuz şöyle devam etti:

‘’Bu sporcularımız arasında milli takımda ilimizi ve ilçemizi temsil edecek çocuklarımız var. Ülkemiz içinde bu çocuklarımız bir çevher.onların arkasında durmamız gerekiyor. Belli bir yaşa kadar bizlerin desteğine ihtiyaçlar vardır. Maddi ve manevi olarak her zaman sporcularımızın yanında olduk bundan sonrada yanlarında olmaya devam edeceğiz.’’dedi.

Yağlıdere belediyesi olarak sporcuların her zaman yanlarında olduklarını ifade eden Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğluise,inşallah sporcularımız içinden Türkiye şampiyonu ’da çıkaracağız.’’diye konuştu.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü İlhan Bahçekapılı’da,bu akşamki yemek organizasyonu düzenleyen Hanife Bayram’a sporcularımız ve velilerimiz adına teşekkür ediyorum.’’

Konuşmaların ardından Kaymakam Uğuz, başarılı olan sporcuları plaketle ödüllendirdi.

Programa, İlce Milli Müdürü Hasan Öztürk, Milli Eğitim Şube Müdürü Yalçın Alpaydin,Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Habil Kır, Antrenör Murat Yıldızlar, Velîler ve sporcular katıldı.



İsim Soyisim :
E-Mail :