Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber
26.04.2024
Giresun / 11°C

28 Mart 2018 - 11:55
SPORCULARIMIZI TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA UĞURLADIK
SPORCULARIMIZI TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA UĞURLADIK

SPORCULARIMIZI TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA UĞURLADIK

İlimizi ve ilçemizi karate şampiyonasında temsil edecek olan Yağlıdere Halk Eğitim Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları dün akşam saatlerinde ilçeden ayrıldı.
 
Gaziantep İli Şahinbey ilçesinde 29 Mart - 1 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan Türkiye Karate Şampiyonasında mücadele edecek olan sporcularımız ilçeden ayrılmadan önce İlçe Kaymakamı Hasan Uğuz ile Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlunu ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür edildi.
 
Kaymakamlık ziyaretinde sporcularımıza şampiyonada giyecek olduğu kıyafetler Kaymakam Hasan Uğuz tarafından takdim edildi.
 
Şampiyonadan başarılı bir sonuçla ayrılacaklarını kaydeden Antrenör Murat Yıldızlar, sporcularımız bu işin bilincinde ve bunu en iyi şekilde yerine getireceğine yürekten inanıyorum.’’dedi.

Bu tür şampiyonların sporcularımızın kendine olan güvenlerini artırdığını kaydeden Yıldılzar,şampiyona öncesi bizlere destek veren İlçe Kaymakamı Hasan Uğuz’a, İlçe Belediye Başkanımız Abdurrahman Kırhasanoğlun’a,Yağlıdereliler Derneği Başkanı Özer Kahveci ve yönetim kuruluna emeği ve katkısı olan değerli esnaflarımıza teşekkür ediyorum. El ele vererek güzel sonuçlar almaya devam edeceğiz.’’diye konuştu.
 
FATİH AYTEKİN ÖZDEMİR



İsim Soyisim :
E-Mail :