Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber
29.03.2024
Giresun / 11°C

16 Nisan 2018 - 09:46
TÜGVA gençliği hafta sonu yayla gezisi yaptı
TÜGVA gençliği hafta sonu yayla gezisi yaptı

 

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bulancak İlçe Temsilciliği Eğitim ve Kültür Etkinlikleri kapsamında hafta sonu ve gençlere ve hanımlara yönelik iki ayrı gezi düzenledi.

TÜGVA Bulancak Kadın ve Aile Koordinatörlüğüne bağlı hanımlar Cumartesi Günü Trabzon Uzungöl yaylasına gezi düzenledi. Sabahın erken saatinde Uzungöl’e ulaşan hanımlar günün önemli bir bölümünü orada değerlendirdi. Uzungöl sonrası Trabzon merkezde bulunan Sera Gölü, Boztepe ve Alışveriş merkezi turu yaptılar.

TÜGVA Bulancak Lise Koordinatörlüğüne bağlı gençler Pazar günü Bulancak’ın en güzide yaylalarından biri olan Paşakonağı yaylasında baharın başlangıcı, kainatın dirilişine şahit oldu. Muhteşem bir yaz havası eşliğinde karlı dağlarda gününü geçiren gençler Paşakonağı Yaylası Yıldız tepesinde ata sporumuz olan Okçuluk sporunu ve Bilek Güreşi Turnuvası düzenledi. Daha sonra Ordu Çambaşı yolu ve Ordu üzerinden Bulancak’a dönüş yaptı.

Göktekin “Gençlerimizle birlikte zaman geçirmekten mutluyuz.”

Geziler ile ilgili açıklama yapan TÜGVA Bulancak İlçe Temsilcisi Ubeydullah Göktekin “Hafta sonu hanımlarımız ve gençlerimiz keyifli zaman geçirdiler. Kış boyunca yüzlerce etkinlik yapan ve liselerden bu etkinliklere katılan gençlerimizi ödüllendirme amaçlı bu gezileri düzenledik. Baharın ilk günlerinde yaylalarda gençlerimizde dört mevsimi yaşamanın mutluluğu içerisindeyiz. Bir yanda atalarımızın sporu olan Okçuluk ve Bilek Güreşi oynadılar. Diğer yandan karlı dağların eteklerinde kar topu oynamanın heyecanını yaşadılar. TÜGVA olarak bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da bu ve benzer etkinliklerimiz devam edecektir.”



İsim Soyisim :
E-Mail :