Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber
26.04.2024
Giresun / 11°C

20 Nisan 2018 - 01:34
Başkan Karadere, Umreden Dönen Vatandaşlarımızı Ziyaret Etti.
Başkan Karadere, Umreden Dönen Vatandaşlarımızı Ziyaret Etti.

 

Belediye Başkanımız Mustafa Karadere,Ak Parti İlçe Başkanı Ali Küçükaydın,Belediye Başkan Yardımcısı Ali Kemal Akkaya, Belediye Meclis üyeleri,kutsal topraklarda umre ziyareti yapıp yurda dönen  vatandaşları evlerinde ziyaret etti.

 
Başkan Karadere, kutsal topraklara giderek umresini tamamlayan vatandaşlarımız ziyaret ederek, yaptıkları ibadetlerinin hayır, bereket ve kalp ferahlığı getirmesi dileklerini kendileriyle paylaştı.

Belediye Başkanımız Mustafa  Karadere, "Allah isteyen herkese Umreye gitmeyi nasip etsin ve o manevi duyguları yaşatsın diyen Başkan Karadere, "Sizleri büyük bir sevinçle uğurladık, şimdi de sağlıklı bir şekilde dönmenize sevindik. Allah hac, vazifesini yerine getirmeyi de nasip eder inşallah" dedi. 

Başkan Karadere’ye ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden aileler de sorunsuz bir umre gerçekleştirdiklerini belirterek kutsal topraklar da yaşadıkları manevi hazzı anlattılar. Ziyaretler esnasında Başkan Karadere ve Beraberindekilere 'a zemzem ve hurma ikramında bulunuldu.



İsim Soyisim :
E-Mail :