Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber
29.03.2024
Giresun / 11°C

26 Nisan 2018 - 17:02
TÜGVA Bulancak’tan gençlere ezgi konseri
TÜGVA Bulancak’tan gençlere ezgi konseri

 

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bulancak İlçe Temsilciliği Lise ve Ortaokul Koordinatörlüğü tarafından Bulancak’ta gençlere yönelik Ezgi ve Marş Konseri gerçekleştirdi.

Bulancak’ın İmam Hatip Ortaokulu yeni binası salonunda yapılan Ezgi ve Marş Konserine dört yüze yakın genç lise ve ortaokul öğrencisi katıldı. TRT Radyo sunucusu İsa Efe’nin sunumu ile başlayan konser Bulancak İlçe Temsilcisi Ubeydullah Göktekin ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut’un açılış konuşmaları ile devam etti. Göktekin “Böyle güzel ve büyük bir salonu coşku ve heyecanı ile dolduran siz gençlerimizi yürekten kutluyorum. Böyle özel projelerde her zaman yanımızda olan Bulancak Belediyemize ve Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. TÜGVA olarak her daim olduğu gibi bugünde gençlerimizin gönüllerine girecek projeler üretmeye, faaliyetler yapmaya devam ediyoruz. Asımın Nesli Diriliş Buluşmalarına hoş geldiniz” dedi.

Ezgi ve Marş Sanatçısı Adem Karabey’in Şehit tahtında, Lailaheillallah gibi ezgileri söylemesinin ardından ikinci Ezgi ve Marş Sanatçısı Muharrem Aygün Türkiyem, Minareler Süngü, Bayrak ve Afrin için özel yazdığı marşı okudu.

Yüzlerce gencin Türk bayrakları ile coşku ve heyecanla takip ettiği konser gençlerle çekilen hatıra öz çekimi ile sona erdi.



İsim Soyisim :
E-Mail :