Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber
19.04.2024
Giresun / 11°C

26 Nisan 2018 - 17:06
İYİ PARTİDE NÖBET DEĞİŞİMİ
İYİ PARTİDE NÖBET DEĞİŞİMİ

2 gündür Ankara’da Genel Merkezde temaslarda bulunan İYİ Parti İl Başkanı Av. Ünzile Yüksel Yönetim Kurulu üyeleriyle yapmış olduğu toplantıda Milletvekili Aday Adayı olduğunu ve bu nedenle İl Başkanlığı görevinden istifa ettiğini belirtti. 

         Duygusal anların yaşandığı toplantıda özveriyle çalışmalarından ve desteklerinden dolayı Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür eden Ünzile Yüksel, Vatan sevdasıyla çıktıkları bu yolda verilen hiçbir görevden kaçmayacaklarını ve ilk günkü aşkla çalışmaya devam edeceklerini söylerken İl Başkanlığı koltuğuna bilgisi, tecrübesi ve siyasi birikimiyle yönetim kurulu üyesi İbrahim Önal’ı aday gösterdi. Yönetim Kurulu üyelerinin tamamının oy birliği ve alkışları eşliğinde İbrahim Önal İYİ Parti Giresun İl Başkanı seçildi.

         Üyelere bir teşekkür konuşması yapan İbrahim Önal “ Desteklerinden dolayı tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Ünzile hanıma bugüne kadar yaptığı hizmetler için şükranlarımı sunuyor ve başarılar diliyorum. Hedefimiz yapılacak erken seçimden 4 milletvekilinin tamamını da almak ve 16 yıldır Milletin ayağına vurulan AKP prangasını koparıp atmaktır. Allah yar ve yardımcımız olsun “ dedi



İsim Soyisim :
E-Mail :