Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber
29.03.2024
Giresun / 11°C

21 Mayıs 2018 - 11:20
Başkan Yakar Mahalle İftarlarıyla Halkla buluşuyor
Başkan Yakar Mahalle İftarlarıyla Halkla buluşuyor

Başkan Yakar Mahalle İftarlarıyla Halkla buluşuyor

Mübarek Ramazan ayının girmesiyle, Bulancak Belediyesi tarafından her yıl geleneksel hale getirilen mahalle iftarları bu yıl da Emecen Mahallesinde başladı.

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar ve AK Parti İlçe Başkanı Necati Yıldırım’ın birlikte katıldıkları ilk iftar buluşmasına mahalle halkı da yoğun ilgi gösterdi. Ramazan’ın bereket, rahmet ve paylaşım ayı olduğunu hatırlatan Belediye Başkanı Yakar, “Bizde imkanlarımız dahilinde; bu rahmet ve bereketten istifade ederek, halkımızla bir araya gelmeye gayret ediyoruz. Ramazan boyunca bu buluşmalarımız devam edecektir. Tüm halkımızın mübarek Ramazan ayını tebrik ediyor, bereketli ve hayırlı ramazanlar diliyorum” diye konuştu.

 

Başkan Yakar; Onur verici durumdayız

Tüm Bulancak’ta hızlı, bir dönüşüm ve yenilenme hamlesi başlattıklarını ifade eden Belediye Başkanı Recep Yakar, hafta sonu da Ucarlı Mahallesinde devam eden Silindirle Sıkıştırılmış Beton Asfalt (SSB) yol çalışmalarına bizzat iştirak etti.

Burada konuşan Başkan Yakar; “Bulancak Belediyesi olarak eldeki imkanları sonuna kadar zorlayarak, imkanlarımızın çok üzerinde hizmetler üretiyoruz. Bulancak’ı adeta yeniden inşa ediyor, dönüştürüyoruz. Bu gayretli çalışmalarımızı gece gündüz, hafta sonu demeden sürdürüyoruz.

Asıl onur verici olan ise tüm bu çalışmaları; kendi makinelerimiz ve araçlarımızla ürettiğimiz kendi malzemelerimizle yapıyoruz. Bulancak belediyesi artık üreten ve ürettiğini hizmete dönüştüren bir belediyedir. Şu anda Ucarlı Mahallemizde sürdürdüğümüz SSB asfalt yol çalışması bölgede sadece Bulancak Belediyesi tarafından tamamen kendi imkanlarımızla yapılmaktadır. Bitüm asfaltta göre çok daha ucuz ve hızlı bir şekilde yapılan bu yol hemen de hizmete açılabilmektedir. Bugün 3 kilometre olarak sürdürdüğümüz SSB yol çalışmamızı yaygınlaştırarak ilçe genelinde sürdüreceğiz. Aynı zamanda sağlıklı ve doğaya da zarar vermeyen SSB yol dünyada yeni kullanılmaya başlanan ve başarılı bir uygulama. Bulancak Belediyesi olarak hem bu tür uygulamaları yürütebildiğimiz hem de tüm bu çalışmaları kendi imkanlarımızla yapabilir bir hale geldiğimiz için onur verici bir durumdayız. Bulancak’ta sürdürdüğümüz çalışmalarımızı ve hızımızı halkımız görüyor ve halkımızda artık bizimle gurur duyuyor. Bizde söz verdiğimiz gibi Bulancak’ı nakış nakış işlemeye devam ediyoruz” diye konuştu.



İsim Soyisim :
E-Mail :