Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber
16.04.2024
Giresun / 11°C

01 Haziran 2018 - 13:01
Hayalimdeki köy sinema filmi
Hayalimdeki köy sinema filmi

Yapımcı ve Yönetmen Cüneyt Faruk Arkın’ın bir süredir üzerinde çalıştığı “Hayalimdeki Köy” adlı sinema filminin sanatçı ve yapımcı kadrosu İstanbul Bayrampaşa Titanic Otelde ulusal basın ve televizyon temsilcilerine tanıtıldı.

Köyünden ayrılarak gurbete giden ve dönüşünde köyünde muhtar seçilen bir vatandaşın ilginç, komik ve bir o kadar eğitici sinema filminin oyuncu kadrosu ve yapımcıları aslen Giresunlu olan ve filme ayrıca destek veren Titanic Otelleri Bayrampaşa otelinde filmin başlıca oyuncuları iftar yemekli bir program ile bir araya geldi.

Tanıtım öncesi kısa bir açıklama yapan sinema filminin yönetmeni Cüneyt Faruk Arkın (Faruk Eren) ” Uzunca bir süredir üzerinde çalıştığımız senaryosu hazır olan “Hayalimdeki Köy” sinema filminin çekimleri için bütün hazırlıklarımız tamamlandı. Giresun’un Piraziz ilçesi Bozat Beldesinde hazırlanan film platosunun yanında bütün Giresun şehrinin tamamında yer yer çekimlerimiz olacak. Film ile ilgili başta baş roller olmak üzere oyuncu kadrosunu belirledik. Başta yıllarını yeşil çama vermiş Eşref Kolçak, Nuri Alço, Haluk Levent yanı sıra yeni kuşak sinema filminin temsilcileri Ateş Fatih Uçan, Burçak Kabadayı gibi isimler ile aramıza katılacağının sözünü veren bir çok sinema dostu oyuncu ile önümüzdeki günlerde çekimlere başlayacağız.” dedi.

Hayalimdeki Köy sinema filminin Giresun’da çekilebilmesi için büyük emek sarf eden Giresunlu sanatçı menajeri ve filmin yapımcı kadrosunda yer alan Cengiz Karaltı ise şunları söyledi; ” Film projesi için talipli olan başka şehirlerin taahhütlerini yerine getirmemesi üzerine senaryosu tam bir gurbetçi şehri olan Giresun’a çok uygun “Hayalimdeki Köy” filmini Giresun’da çekebilmek için başta Giresun ilinin yöneticileri ile çeşitli temaslarda bulundum. Yapılan görüşmeler neticesinde Piraziz ilçesi Bozat Beldesine bir film Platosu inşa etmeye karar verdik. Şuanda Platomuz hazır ayrıca Giresun başka ilçe ve şehir merkezinde de çekimlerimizi yapacağız. Giresun’un tanıtımına pozitif bir katkısının olacağını düşündüğümüz sinema filminin çekimlerinde Giresun’da yaşayan amatör tiyatro oyuncularına da yer vereceğiz. Sinema filmimiz Hayalimdeki Köy için yerel müziklerimiz den yararlanacağız. Film çekimlerimizin ardından Kasım yada Aralık ayında vizyona girmesini planlıyoruz.” dedi.



İsim Soyisim :
E-Mail :