Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber
27.04.2024
Giresun / 11°C

08 Ağustos 2018 - 10:33
Çarpık yapılaşma ve imarı CHP Belediyesi’nden miras aldık
Çarpık yapılaşma ve imarı CHP Belediyesi’nden miras aldık

AK Parti Bulancak İlçe Başkanı Necati Yıldırım, CHP İlçe Başkanı Necmi Sıbıç’ın eleştirilerine sessiz kalmadı.

Bulancak Belediyesini çarpık yapılaşma ve imarla suçlayan Sıbıç’a cevap veren Yıldırım; “Son dört yılda Bulancak’ta değişim ve dönüşüm adına ciddi projelere imza atılmıştır. Devam eden çalışmalar tamamlandığında bambaşka bir Bulancak tablosuyla karşı karşıya kalacağız. Tabi bizim yapabildiklerimiz geçmişten gelen kötüyü iyileştirme/güzelleştirme çabasıdır. Bulancak’ta ki çarpık kentleşme ve imar hataları 20 yıl Belediyeyi elinde tutan CHP Belediyesi’nin mirasıdır. Öyle büyük yanlışlıklar yapılmıştır ki artık düzeltilmesi mümkün değildir. İmar planlarına rağmen yol ve yeşil alanlarda konutlaşmayı hoyratça açmış ve Bulancak’ı kilitlemişlerdir. Yapılan bir binanın ortalama ömrü 50-100 yıldır. Bu binaların dönüşmesi işte bu kadar sürer. AK Parti Belediyesi olarak ise 14 yıldır görevdeyiz. Özellikle son dört yılda ise yaptıklarımız Bulancak ölçeğinde mega projelerdir. Merak edenlere, görmek istemeyenlere isterlerse tek tek gösteririz.

Birilerinin iddia ettiği gibi Bulancak’ın giriş çıkışı belli değilse bunun sebebi de CHP Belediyesidir. Sahil yolu tamamlandığında Bulancak Merkeze hiç giriş verilmemişti. İskele kavşağı bizim Belediyemiz zamanında açılmıştır. Bulancak’ın önünü Çin seddi gibi kapatan sahil yolunun mimarı bizzat CHP Belediye Başkanının kendisidir. Neden böyle yaptığının arkasındaki sebepleri ise herkes biliyor. Şimdi ışıldayan ve parlayan bir Bulancak’ı yeniden inşa ederken geçmişlerinin karanlığını unutanlar bize dil uzatıyor. Halkımız her şeyi görüyor ve biliyor. Yapılan hiçbir şey unutulmaz. Bu da bize yeter.

Su kesintisini abartanlar yıllarca millete paslı su içirdiler

TEDAŞ tarafından yapılan yıllık genel bakım sebebi ile yaşanan elektrik kesintisi dolayısı ile ilçenin bazı kesimlerinde meydana gelen birkaç saatlik su kesintisini bu denli abartanlar, dönüp kendilerine baksınlar. Paslı şebekelerden ve çöp döküm alanlarının hemen altından alınan sularla yıllarca Bulancak halkını adeta zehirleyenler başka bir şey bulmadıkları için seviyeyi düşürüyorlar. Bugün AB standartlarında tamamı yenilenmiş şebekeler ve depolarla sağlıklı su içen Bulancak halkı bunlara pirim vermeyecektir” dedi.



İsim Soyisim :
E-Mail :