Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber
24.04.2024
Giresun / 11°C

20 Eylül 2018 - 01:08
Av. Aytekin Şenlikoğlu 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı
AK Parti Giresun İl Başkanı Av. Aytekin Şenlikoğlu 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı
Av. Aytekin Şenlikoğlu 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı


Tarihimiz boyunca kutsal değerlerimiz için canlarını hiç düşünmeden feda eden şehitlerimiz ve hayatlarını seve seve feda etmeyi göze alan gazilerimiz Türk milletinin gönlünde, hiçbir ölçüyle ifade edilemeyecek sevgi ve muhabbete sahiptirler. Bizler vatanımızın bağımsızlığı adına canlarını veren, tarihimizin şanlı birer sayfasını teşkil eden şehitlerimizi ve gazilerimizi asla unutmuyoruz, unutmayacağız.

Yaşadığımız coğrafyanın vatan topraklarına dönüşmesinde şehit ve gazilerimizin vermiş oldukları istiklal ve istikbal mücadelesi, 15 Temmuz 2016 yılında da terör örgütleri tarafından gerçekleştirilmek istenen hain girişimde de mukaddes topraklarımızın korunmasına vesile olmuştur. Ülkemizin bağımsızlığı ve milli irade ile birlikte demokrasinin devam etmesi için 15 Temmuz akşamı İstiklal mücadelemizin bir örneğini milletimiz göstermiştir. Şu bilinmelidir ki: Milletimizin değerlerimize sahip çıkması ile iç ve dış şer odaklarına karşı daha da güçleneceğiz ve ülkemizi hak ettiği yere taşıyacağız.

Böylesine anlamı olan; 19 Eylül Şehitler ve Gaziler Günü’nde mukaddes topraklarımız için şehitlik ve gazilik mertebesine ulaşmış, cesaretin, feragatin ve fedakârlığın her türlüsünü gözünü kırpmadan göstermiş bütün şehit ve gazilerimize minnettarız. Cenab-ı Allah hepsinden razı olsun. Onların vatan ve millet için ortaya koydukları fedakârlık her türlü tarif ve tanımın üstündedir.  Tüm şehitlerimizi rahmet minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.



İsim Soyisim :
E-Mail :