Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber
29.03.2024
Giresun / 11°C

13 Kasım 2018 - 12:41
Esenyurt’a Sevilen Başkan Geliyor
Esenyurt’a Sevilen Başkan Geliyor


Esenyurt ilçesinin sevilen isimlerinden Abdurrahman Ada, AK Parti'den Esenyurt Belediye Başkan aday adayı oldu.
Giresun camiasının da sevilen ve sayılan isimlerinden Abdurrahman Ada, beklenen atağını yaparak çok sevildiği ilçe olan Esenyurt Belediye Başkanlığına aday adaylığı başvurusunu yaptı. Esenyurt Belediyesi eski Başkan Yardımcısı, Esenyurt Karadenizliler Platformu ve Görele Dernekler Federasyon Başkanı Abdurrahman Ada, adaylık dosyasını AK Parti ilçe binasına giderek Başkan Yasir Çelik'e teslim etti.
Abdurrahman Ada, İstanbul ve Esenyurt ilçesinde bir ilki başararak tam donanımlı bir Giresun Kültür evi binasını hemşerilerinin hizmetine vermişti. Memleketi Giresun ve Görele içinde büyük hizmetleri olan Abdurrahman Ada, belediye hizmetleri anlamında görev yaptığı Esenyurt’ta halkında sevgisini kazanmıştı. Esenyurt Ak parti ilçe binasında Parti teşkilatı tarafından sıcak karşılanan Ada'yı, sevenleri yalnız bırakmadı. İlçe binasında yoğun ilgi gören Abdurrahman Ada'yı sevenleri, dostları ve hemşerileri parti binası dışında da yalnız bırakmadı.
Belediye hizmetlerini ve halkın isteklerini çok iyi bilen birisi olan Abdurrahman Ada'ya belediye başkan aday adaylığının hayırlı olmasını diler, siyasette halkın sevdiği isimlerin görev almasını temenni ederek başarılar diliyoruz…
Haber: Sadi Toygar



İsim Soyisim :
E-Mail :