Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber
23.04.2024
Giresun / 11°C

28 Kasım 2018 - 18:04
SP ‘Aday Adaylığı Süreci Başladı’
SP ‘Aday Adaylığı Süreci Başladı’

 

Saadet Partisi İl Başkanı Abdulkadir BEKTAŞ 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesi partisinin seçim çalışmalarına ilişkin bir takım açıklamalarda bulundu.

Mahalli idareler seçimi öncesi geniş kapsamlı bir çalışma başlattıklarını söyleyen Bektaş; “her seçim döneminde olduğu gibi bu seçimde de merkez dâhil tüm ilçelerde aday göstereceğiz ve Giresun’umuzu 1994 yılı efsane belediyecilik hizmetleri ile buluşturmak için gerekli stratejik çalışmaları yapacağız. Şu anda bazı ilçelerimiz de adaylarımızı netleştirme aşamasındayız, bazı ilçelerde görüşmelerimiz devam ediyor. Giresun merkezde ise beklentilerin üzerinde aday çıkaracağız ve mutlaka başarılı olacağız.” dedi.

Genel Merkezin belirlediği takvim çerçevesinde halen aday adaylığı sürecinin devam ettiğini söyleyen Bektaş; “Saadet Partisinden, Belediye Başkan aday adayı, Belediye Meclis Üyesi aday adayı ve İl Genel Meclisi aday adayı olmayı düşünen vatandaşlarımız, başvuru formu ile İl Teşkilatımıza ve İlçe Teşkilatlarımıza müracaat edebilirler.” Dedi.

 Mahalli idareler seçiminin favorisi ve en büyük çıkışı yapan partisi olacaklarının altını çizen Bektaş; “milli görüş zihniyetine sahip olmayan belediyelerin, 16 yıldır belediyecilik adına ne yaptıkları Sayıştay raporlarında yazıyor. Belediye hizmetleri anlamında Türkiye’de ilkleri gerçekleştiren Saadet Partisi, 31 Mart 2019 seçimleri sonrası efsane hizmetlerine kaldığı yerden devam edecektir.” Dedi.

 



İsim Soyisim :
E-Mail :