Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber
24.04.2024
Giresun / 11°C

25 Ocak 2019 - 13:12
BULANCAK BELEDİYESİ’NDE ÇALIŞMALAR TAM GAZ
BULANCAK BELEDİYESİ’NDE ÇALIŞMALAR TAM GAZ

 

Bulancak genelinde alt yapı çalışmaları başta olmak üzere, tüm çalışmalarını aralıksız sürdüren Bulancak Belediyesi, dış mahallelerde de içme suyu başta olmak üzere yeni alt yapı çalışmalarına devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Bulancak Sahil Yolunda Sahil Yolu düzenlemesi kapsamında kaldırım ve genişleme çalışmalarını sürdürürken, BULASKİ Müdürlüğüne bağlı ekiplerde Duacıoğlu Mahallesinde yeni içme suyu hat çalışmalarına devam ediyor.
Göreve geldikleri günden itibaren Bulancak’ı adeta yeniden inşa ederek dönüştürdüklerini ifade eden Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, “Biz hizmet etmek, hizmet üretmek için geldiğimizi hep zaman vurguluyoruz. Bu çalışmalarda bunun göstergesidir. Kış mevsiminde olmamıza rağmen de çalışmalarımıza hiç ara vermedik. Yapılan çalışmalar da seçim çalışmaları değil, önceden planlanmış özellikle alt yapıya yönelik çalışmalardır. Bu çalışmalar seçime kadar da seçimden sonra da aynı hız anlayışla devam edecektir. Çok iş yaptık daha da yapılacak çok işimiz var. Biz Bulancak’a ve insanına sevdalıyız. Bu sevdamız görevde olsak da olmasak ta hep devam edecektir” diye konuştu.



İsim Soyisim :
E-Mail :